Menü

Sok szülőnek fontos, hogy gyermekük minél hamarabb megismerkedjen az idegen nyelvekkel, hiszen így később sokkal könnyebb lesz számukra a nyelvtanulás. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és olyan óvodát keres, ahol középpontban van az idegen nyelv, ismerkedjen meg intézményünkkel!

Angol óvodánkban a gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg az idegen nyelvvel. Intézményünkben a kicsik mindennapjaik részévé válik az angol nyelv, így egy idő után teljesen természetes lesz számukra az, hogy a saját anyanyelvükön kívül használnak egy másik idegen nyelvet is. Angol óvodánk pedagógia programja modern, magas színvonalú, számunkra a kicsik az elsők. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hozzánk járó gyerekek megkedveljék az idegen nyelvet, így később az iskolában nem lehetnek problémák a tanulással.

Angol óvodánkban kiváló alapot kapnak a gyerekek a nyelvtanuláshoz. Ha kérdései lennének intézményünkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.