Menü

Rólunk mondták – szülői vélemények

A Happy Kids gyermekek elégedett szüleinek véleményét olvashatják itt.

Kedves Happy Kids

Köszönjük a kedvességeteket és a gondos törődést a fiunkkal és a többi gyerekkel.

Nicolas Cage

2010. február

Férjemmel a Happy Kids óvodában találtunk rá arra, amit egy első közösségbe kerüléssel a gyermekeink és  …… (folytatás itt)

Polgár Judit
Sakkvilágbajnok

 Névtelen Szülői Kérdőív, 2023. december

A Happy Kids a legjobb óvoda Magyarországon

 A Happy Kids-nek köszönhetően, gyermekemnek egy csodálatos óvodai élményben van része.

Az óvoda dolgozói egy figyelemre méltó csapatot példáznak, összetartó együttműködést és elhivatottságot mutatnak egy nevelő és támogató környezet alkotva a gyermekem számára

 A személyzet csodálatos és szuper profi

Szeretjük ezt a helyet, gondoskodó és professzionális.

Anett Pichler, 2023. július 5.

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem Önnek és minden tanárnak a kedvességet és útmutatást amit a lányomnak az elmúlt évben mutattak. Nagyra értékeljük gyengéd, szerető gondoskodásukat.

Köszönöm a figyelmet.

Yating Huang, 2023. március 6.

Nagyszerű választás, nagyszerű tanárok és osztálytársak, a gyerekek emlékezni fognak erre a csodálatos élményre

Xinglong Li, 2023. január 13.

A Happy Kids egy boldog hely! Azzurra élvezi az ott töltött időt; A tanárok és az adminisztrátorok profik, pozitívak, kedvesek és nagyon törődnek a gyerekek fejlődésével. A létesítmény csodálatos, mint az összes általuk szervezett tevékenység. A kommunikáció barátságos és állandó. A Happy Kids a legjobb mindennapi választásunk lányunk jóléte érdekében.

Sveva Borla, 2023. január 12.

Gyermekem 3 boldog évet töltött ebben az iskolában. A Covid-19 világjárvány idején egy rövid szünetet kellett vennie, de mindezek ellenére nagyon sok tudásra tett szert a Happy Kids-ben. Amikor a gyermekem a ‘Year 1’ csoportba járt, egy nagyszerű csapat célzott odafigyeléssel segítette gyermekemet, majd később ennek hatására, gyermekemet egy számunkra iskolába vették fel. A gyermekem most a ‘Year 2’- be jár, nagyon magabiztos és szeret tanulni. Minden elismerés a Happy Kids-t illeti, amiért nem csak a legjobb tudást adta neki, hanem a jó szokások kialakítására is hangsúlyt fektettek.

Nagyon ajánlom a Happy Kids Nemzetközi Óvodát!

Lizhiling, 2022. október

Szeretném megköszönni a Happy Kids teljes stábjának Kata támogatását. Nagyon élvezett veletek „dolgozni”. Az óvodában eltöltött 4 év után más perspektívát kapott a napi rutinról. Gyermekként és tinédzserként is felismerte a Happy Kids harmóniáját és inspirációját. Gratulálok egy ilyen jól szervezett intézmény létrehozásához. A Happy Kids a legjobb, és nem csak a gyerekeknek. 😊 

Herendi László, 2022. július 15.

Helena még most is emleget titeket, nagyon szeretett hozzatok jarni, nagyon orulunk, hogy nalatok kezdte az ovodat es a legjobb inditast kapta nalatok. Mikor Magyarorszagon vagyunk latogatoban es esetleg szulok probalnak infokat gyujteni jatszoteren, a legnagyobb szeretettel fogjuk ajanlani ezt az ovodat, a legjobbak vagytok. Sajnalom, hogy Helena nem tudott vegig hozzatok jarni, de nagyon halasak vagyunk masfel evert is.

Tovabbi sikeres munkat es minden jot kivanunk Mindannyiotoknak!

Udvozlettel: Lovas-Bright Bea

Lovas-Bright Bea, 2022. június 16.

Nos… nem találok szavakat, ha meg akarom dicsérni a Happy Kids Óvodát. A Happy Kids egy olyan intézmény, amelynek célja a jövő nemzedéke. A  pedagógusok és a munkatársak minden követ megmozgatnak, hogy a jövő nagy személyiségeit megformálják. Ez az a hely, ahol az élet és a tanulás  kezdődik és virágzik. Le a kalappal és hatalmas  köszönet.

Andrea Gulyás, 2021. július 9.

Kedves Tanárok!
Kedves óvodai Munkatársak!

Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel mai napi élményemet.

Laura kislányomnak ma reggel volt az online felvételi vizsgája a Britannica iskolába 2022-2023 as tanévre vonatkozóan. Nem tudom, hogy megfelelt-e, de számomra fantasztikus érzés volt hallani, milyen szépen beszél angolul és a felvételiztető Hölgy kérdéseire mennyire szépen válaszolt 65 percen keresztül.

Csak szeretném megköszönni, és egyben gratulálni az Önök oktatási tematikájához! Nagy örömömre szolgál, hogy Laura az Önök intézményében tanulhat!

Walter László, 2021. március 16.

Véleményem szerint a Happy Kids a legjobb budapesti óvoda! Nagyon elégedett vagyok az oktatás színvonalával! A Happy Kids kiválóan készíti fel a gyermekeket az iskolára, a tanárok jól képzettek, az óvoda rendszere minden szempontból nagyon jól működik! A Happy Kids a lehető legjobb módon gondoskodik minden egyes gyermekről! Legidősebb gyermekünk két évig járt a Happy Kidsbe, ennek eredményeként a lányunkat tavaly könnyedén felvették a brit iskolába, középső gyermekünk továbbra is a Happy Kidsbe jár, harmadik gyermekünket pedig szeptembertől íratjuk be a Happy Kidsbe! Nagyon ajánlom ezt az iskolát azoknak, akik szeretnék, ha gyermekeik magas szinten fejlődnének!

Anfisa Bulgakova, 2021. január 20.

A lányom jelenleg nagyon jól érzi magát, és elkezd ett angolul beszélni. Örülök ennek a fejlődésnek. Köszönöm, Happy Kids!

Mohammad Almazni, 2021. január 20.

Nagyon jó óvoda!

Chunxiang Chen, 2020. november 8.

Bárcsak minden gyerek ilyen óvodába járhatna! Sokrétű fejlesztés, színvonalas nyelvtudás birtokába kerül aki itt tölti az óvodás éveit. Remek csapat, jó hangulat! Ez jó néhány év tapasztalata, mert egy gyermekünk már kijárta egy pedig jelenleg is járja az ovit. Nagyon ajálott!

Ryszard Swieton, 2020. november 7.

Lenyűgözött a gondoskodás, amellyel az óvónők fordulnak a lányom felé. Tetszik az átláthatóság, amelyet a Happy Kids a különböző csatornákon keresztül biztosít a lányom fejlődése és a napi tevékenysége kapcsán. Hiszem, hogy a lányom jó és biztos kezekben van.

Shubham Naugraiya, 2020. november 2.

A lányom szereti ezt az óvodát. Kiemelkedő, barátságos személyzet és környezet, jó programok. Határozottan ajánlott! 🙂

Nagy-Samu Ágnes, 2020. november 2.

Kedves Peter!

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy ebben a helyzetben ennyire profin dolgoztok. Dorka egy kis mandulagyulladás után ma csatlakozott újra a csoporthoz és a végén közölte: Ez nagyon jó volt!

Sajnos barátoktól, ismerősöktől és Kata révén is van tapasztalatunk, hogy más intézmények mit alkotnak digitális oktatás terén. Amíg a Happy Kids tízes skálán abszolút 10 pontos, addig a többi iskola/óvoda a hármas szintet is nehezen éri el.

Minden elismerésem Neked és a csapatodnak az eddig végzett munkáért. Számos helyzetben megtapasztalhattuk, hogy szakmailag és emberileg a legmagasabb szintű oktatást és nevelést biztosítjátok.

További sok sikert kívánva, üdvözlettel:

Herendi László, 2020. április 2.

Kedves Peter, Suzy és a Tanárok!

Szomorúan vettünk búcsút tőletek. Az elmúlt három évben nagyon jól éreztük magunkat a Happy Kiddsben. Sara és Klara itt boldog gyerekek voltak. Köszönjük, hogy olyan sok erőfeszítést tettetek ezért. Minden bizonnyal hiányozni fogtok nekünk, és visszatérünk meglátogatni benneteket.

Qi Johansen család, 2015. október 28.

Kedves Mr and Mrs. Jones,

Köszönetet szeretnénk mondani azért a magas szinten  nevelő óvodáért, amelyet boldog, gondoskodó légkör vesz körül. Biztosak vagyunk benne, hogy Oriel és mi sem felejtjük  el a boldog időket, amit a Happy Kidsben töltött. Kívánjuk nektek is mind azt a sok jó, amit annyiunknak hoztok,   és a legjobbakat a jövőben.

Tisztelettel Galia, Ohad, Oriel és Hila Savir

Kedves Peter és Suzy,

Köszönetet szeretnénk mondani mindkettőtöknek azért, hogy ilyen szeretetteljes  légkört teremtettetek a Happy Kidsben. Kyra az itt töltött idejének minden percét szerette. Nehéz döntés volt, hogy jövőre elvigyük innen. Sok nagyon boldog emlékkel megyünk el, amit köszönünk. A legjobbakat kívánjuk a jövőre nézve.

Kerrie, Patrick és Kyra White

Kedves Mr. és Mrs. Jones,

Nagyra értékeljük mindazt, amit a fiunkért Shotáért  tettetek. Biztosak vagyunk abban, hogy soha nem fogja elfelejteni azokat a csodálatos időket, melyeket együtt töltöttetek a Happy Kidsben. Ismét köszönjük a kedvességeteket.

Tisztelettel, Kawabata család

Nahát!

A hírleveletek egyszerűen nagyszerű. Óriási, hogy pontosan tudhatjuk, hogy a gyerekek mit csinálnak, mit tanulnak, énekelnek vagy mivel játszanak. Különösen nekem, mivel soha nem vagyok közvetlen kapcsolatban a Happy Kidsel, (bár minden este hallok róla)  Adjátok át üdvözletemet Máriának és Anikónak, az őrült – bocs -, szédületes delfinek álomcsapatának.

Eric

Köszönet azért, hogy Samit  az osztályotokban még boldogabbá tettétek.

Igazán tehetséges tanárok vagytok , nagy szívetek van. Minden jót kívánunk nektek a következő évre. Tudom, hogy Sami már előre örül, hogy visszamegy az iskolába.

Szeretettel, Lara és Ray

Kedves HAPPY KIDS,

Myles nagyon élvezte az első évét a Happy Kidsben. Köszönetet szeretnénk mondani azért, hogy kiváló szolgáltatást biztosítottatok  a gondoskodó tanárokkal és a csodálatos tevékenységekkel.  Azt kívánjuk, legyetek mindenben sikeresek a jövőben.                    Köszönjük, amit egész évben Mylesért tettetek. A legjobbakat kívánva:

Orion és Amanda Yeandel

Köszönjük,

hogy ilyen nagyszerű óvodát ajánlotok, ilyen sok tevékenységgel és valóban nagyszerű tanárokkal. Gabriel és mi is nagyon szeretjük.

Alig várjuk a Sí-hét utazást.

Michael Haug

 

 

Kedves Diana és Vera,

Köszönjük, hogy fantasztikus tanárok és jó barátok vagytok. Annyira nagy élvezettel látogattam az óráitokat, és élveztem minden mulatságos tevékenységet, amit együtt csináltunk. Nagyon fogtok hiányozni mind a ketten, és sokáig fogok emlékezni rátok.

Sok szeretettel, Amelia Jones

 

Köszönöm, amit eddig tettetek.

Nem találok szavakat arra, amit a lányunknak adtatok. Veletek a Happy Kids más, jobb nevelési környezetté, boldog hellyé tettétek a gyerekek számára. A legjobbakat kívánjuk nektek, teljesüljön minden álmotok és kívánságotok. Azt kívánjuk, hogy még több ilyen óvónő legyen, mint ti. A legjobbakat kívánjuk karácsonyra és az új évre.

Shtarkman család

Ebben a néhány hónapban 
megszerettük a helyet és a kultúrát. Mivel sokat költöztem és sok különböző iskolát látta, de szívből mondhatom, hogy a HAPPY KIDS minden tekintetben a LEGJOBB ÓVODA.

Sayantan Banerjee

 

 

Hello Happy Kids, Amerikából

Az unokám, Mason Oliveaux Happy Kids tanuló a Vidám Békák csoportban. Mason és családja majdnem egy éve  költöztek Budapestre. Nagyon hiányoznak, és nagyon boldog vagyok, hogy felfedeztem a weboldalatokat a Budapesti Nap hirdetésén keresztül. El tudjátok képzelni, milyen izgatottan meséltem tavaly ősszel a fiamnak és a menyemnek, hogy megtaláltam Masont az interneten. Az egyik általatok felrakott képen volt.

Októberi látogatásunk során, amikor egyik reggel elkísértük Masont a Happy Kidsbe. Le voltunk nyűgözve. Most figyelemmel kísérem a ténykedését a Happy Kidsben a hírlevélen keresztül, és alaposan megnézek minden fotót.

Sok köszönet a jól prezentált, informatív weboldalért, továbbra is folytassátok ezt a jó munkát.

Köszönjük: Mary Oliveaux

Kedves Peter,

Szeretnénk köszönetet mondani nektek és csapatotoknak, azért, hogy segítettetek  előkészíteni és megszervezni egy nagyon jó születésnapi partit. A legfontosabb, hogy a gyerekek valóban élvezték a játékokat, és nagyon jól érezték magukat. Boldogan ajánlom a Happy Kids-t azoknak a szülőknek, akik valami nagyon különlegeset szeretnének csinálni.

Még egyszer sok köszönet:

George Collins

Kedves Peter és Suzie,

Mielőtt elmentünk, Irinának és nekem nem volt lehetőségünk személyesen köszönetet mondani a csodálatos közreműködésért gyermekeink nevelésében. Nagyra értékeljük mind azt, amit éveken át a fiainkért tettetek. Csodálatos programotok és nagyszerű szervezetetek van.

Tisztelettel: Paul és Irina Kuebler

Kedves Mr. és Mrs. Jones,

Szívből köszönjük, és mély nagyrabecsüléssel fogadjuk a törődést és az elkötelezettséget, mellyel mindenki számára ilyen  minőségi oktatást és légkört teremtettetek meg a Happy Kids óvodában. A gyerekek szívén keresztül a jövőt érintitek meg.

Őszinte elismeréssel: A Pitts család

Kérlek, add át szívből jövő köszönetünket minden Happy Kids dolgozónak, mind azért a figyelemért, amit Nina  és Emilia gondozásában  tettek. Ez volt az első óvodai tapasztalatunk, és minden várakozásunkat felülmúlta. Olyan példaértéket teremtettetek, aminek nincs párja. Nem tudjuk eléggé nagyra értékelni a tanári és asszisztensi csapatot. Úgy bánnak a gyerekekkel, mintha a sajátjuk lenne.

Úgy éreztem, valóban boldog gyerekeket  hozok el minden nap végén.

Örömteli volt látni, hogy szakértelmüknek köszönhetően  Nina és Emilia mára magabiztos, boldog kislányokká váltak.

Csak remélni tudjuk, hogy a jövőbeli tanárok ugyan ilyen lelkesedéssel, kedvességgel és szeretettel ölelik magukhoz őket, ahogy ti és csapatotok.

Mindannyian hiányozni fogtok.

A legjobbakat kívánva Laura és Lawrence Turnbull

Kedves Peter,

Szeretnénk köszönetet mondani nektek és csapatotoknak, azért, hogy segítettetek  előkészíteni és megszervezni egy nagyon jó születésnapi partit. A legfontosabb, hogy a gyerekek valóban élvezték a játékokat, és nagyon jól érezték magukat. Boldogan ajánlom a Happy Kids-t azoknak a szülőknek, akik valami nagyon különlegeset szeretnének csinálni.

Még egyszer sok köszönet: George Collins

Kedves Happy Kids

Köszönetet szeretnék mondani nektek, hogy ilyen nagy gondot fordítottatok Sydneyre.  Az iskolátok csodálatos, szeretetteljes, kreatív hely. Tudom, már korábban sokat mondtam, de bátran ajánlanám az iskolátokat bárkinek, a környéken. Sydneynek rettenetesen hiányzik a Happy Kids, a barátai és Petra. Nagyon unatkozik, mert én nem vagyok olyan tehetséges, mint Petra és Beatrix óvónénik. Vigyázzatok magatokra. Barátotok és rajongótok.

Alison Butler (Sydney és Steve)

Ez itt Aaron ajándéka. Volt szerencséje hegyeken és folyókon átkelnie, hogy megtalálhassa a Happy Kids óvodát.

Mimi, Aaron anyukája