+36 1 356 2440 [email protected]
Menü

Síhét

Kedves Szülők,

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket, hogy idén nincs külön szervezett családi síprogram. Azoknak a Happy Kids családoknak, akik szeretnének részt venni egy családközpontú/családbarát síhéten, fantasztikus síkalanddal készültünk az osztrák Hochkönig népszerű síközpontjában.
A csomag négy csillagos szállást és félpanziós ellátást tartalmaz, medencével, wellnessközponttal és sok-sok programmal a gyermekek részére. A sípályák közvetlenül a hotel mellett találhatók!

A részleteket az alábbiakban éri el.

SKI Amadé / HOCHKÖNIG

Családi Síhét
2018. február 19-23.

A méltán népszerű síparadicsom a salzburgi táj közepén magasodó 3.000 méter magas Hochkönig csúcsnak köszönheti elnevezését, könnyű elérhetőségét a közeli A10 Tauern autópálya biztosítja. Az összesen 150 km-es összefüggő Königstour síszafarihoz négy alpesi falu szolgáltatja a szálláshelyeket.

Itt mindenki megtalálja a számára megfelelő pályát Maria Alm lankáitól Hinterthal és Dienten végtelen terepein keresztül a Mühlbach-i King’s Cab funparkig.
Ausztriában itt találkozunk a legritkábban lakott pályarendszerrel, ezáltal a régióban még a csúcsidőszakban is ismeretlen fogalmak a “sorban állás” és a “zsúfoltság”. Hochkönig a havas élmények valóságos tárháza mindazok részére, akik szeretnék még aktívabban eltölteni szabadidejüket. A motorosszán túráktól az éjszakai síakrobata bemutatóig, a hőlégballonozástól a sóbarlangig számtalan program közül választhatnak. Ha még ez sem lenne elég, a Ski Amadé bérlet érvényességét kihasználva vendégeinket a szomszédos Flachau és Gastein pályáira is örömmel elkalauzolják túravezetőink.

Négycsillagos úszómedencés pályaszállás:

Berg&Spa Hotel Urslauerhof

www.urslauerhof.at

Tökéletes szálloda egy tökéletes síterephez. A 150 km-es összefüggő Hochkönig síszafari legkényelmesebb szállodája közvetlenül a Hochmais ülőlift alsó állomásánál nemcsak a remek nemzetközi konyháért érdemel csillagos ötöst, hanem párját ritkító welness központja is egy varázslatos oázis a hófödte tauerni csúcsok ölelésében a család minden tagja részére. Gyermek vendégeink 12 éves korig teljes ingyenességet élveznek a teljes szezon folyamán.

Részletek:

7 éjszakás junior suite szállás félpanzióval

Felnőtt: 790 EUR/fő
Gyermek: 13-15 éves, 500 EUR/fő
Gyermek: 0-12 éves, ingyenes

6 nap Ski Amadé síugrás – 760 km-es kijelölt pályák

Felnőtt: 240 EUR/fő
Gyermek: 6-15 éves, 120 EUR/fő
Gyermek: 0-5 éves, ingyenes

További Részletek & Foglalás

Alpine Tours
1052 Budapest, Petőfi S. tér 3.

Telefon: 06-1/3 32 32 32
Mobil.: 06-20/775-5787

[email protected]
www.alpinetours.hu

 

Még több családi síötletekért kattintson ide!

Contact Us