+36 1 356 2440 [email protected]
Menü

Gyerek foci

A Happy Kids ovis focin gyermeked új képességeket szerez és remekül érzi magát Peter edzővel.

A nemzetközi tapasztalataim alapján, melyeket az elmúlt pár évben gyűjtöttem, biztos vagyok abban, hogy a gyermekednek nagyon előnyös lesz ez a foglalkozás. Nálam a legfontosabb szempont az, hogy minden gyerek mosolyogva játsszon.

A Happy Kids gyerekfoci által egyaránt fejlődik gyermeked mozgás koordinációs és szociális készsége. Egyszerre ügyesedik a lábuk és az egymásra figyelés képessége.

Az edzésen mindenkinek saját focilabdája van. Az év folyamán megtanulják, hogyan irányítsák azt. Megtapasztalják, mit is jelent egy csapatként játszani.

A gyerekeknek lehetőségük van bemutatni a gyakorlatokat és a tudásukat a szülőknek is. 

Gyertek, vegyen részt gyermeked az edzéseken minden kedden 16:00-tól 17:00-ig.

Hacsak nem esik az eső, kint játszunk a szabadban. Kérlek, hozz megfelelő ruházatot és egy kis vizet is. A szükséges sport felszerelést mi biztosítjuk.

Ha esetleg kérdésed van, kérlek keress telefonon, küldj egy emailt, vagy csak tedd fel a kérdésed edzés után. Remélem a pályán találkozunk.

Mit kap gyermeked a gyerek focin?

Barátok szerzése – egy ovis focicsapathoz való csatlakozás lehetőséget ad a gyermekednek, hogy akár életre szóló barátságot alakítson ki társaival.

Magabiztosság fejlesztése – már gyermekkorban remek módja a magabiztosság megszerzésének, ha valami olyat csinálnak a barátaikkal, amit szeretnek. Amikor a gyermeked egy focicsapat tagja lesz, akkor kialakul benne egy érzés, hogy tartozik valahova. Magabiztosságot szerez, ahogyan a készségeit fejleszti, és a csapattal sikereket él meg a pályán.

Kommunikáció fejlesztése – Ahhoz, hogy egy focicsapat sikeres legyen a pályán, fontos, hogy jól tudjanak együtt dolgozni. Ez azt jelenti, hogy kommunikálniuk kell egymással, amikor játszanak és passzolják egymásnak a labdát.

Szülő/gyerek kapcsolat erősítése – A gyerek foci egy lehetőség arra, hogy megosszatok egymással valamit, amit a gyerekkel mind a ketten szerettek.

Szociális készségek fejlesztése – Amikor csapatjátékot játszik a gyermeked, megtanulja, hogy hogyan kommunikáljon jól a csapattársaival, az edzőkkel, felnőttekkel, vagy a bírókkal.

Energia megnövelése – A rendszeres sportolás sokkal több energiát ad a gyereknek a mindennapokban is, ami később jobb állóképességhez, valamint jobb fizikai és mentális készségekhez vezethet.

Nagyobb figyelem – A rendszeres focizás hozzájárul gyermeked rutinjának kialakításához valami egészséges és élvezetes teendő által.

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.