Menü

Gyerekfoci

A Happy Kidsnél gyermekei focizhatnak, új készségeket tanulhatnak, közösségben tölthetik az idejüket, nagyobb önbizalmat szerezhetnek és mindeközben nagyon jól szórakozhatnak!

A futball egy csapatsport, amelyet a gyerekek elsajátítanak az edzések során. Kezdetben arra összpontosítunk, hogy megtanuljuk irányítani a labdát, javítsuk az egyensúlyozási képességeinket, szórakoztató játékokon keresztül használjuk mindkét lábunkat. Később néhány új készséget és trükköt is elsajátítanak a gyermekek, ahogyan egyre nő az önbizalmuk az év során.

Gyere és csatlakozz a foglalkozásokhoz Péter edzővel, aki 2007 óta edzősködik, és a világ minden tájáról érkező gyerekekkel dolgozik együtt. Péter UEFA szakképzett edző, aki Ausztráliában, Oroszországban, Angliában és Németországban dolgozott az elmúlt években.

A futball egy szórakoztató sport, mely közösségi értékekre is tanít!

A Happy Kids ovis focin gyermeke új képességeket szerez és remekül fogja érezni magát Péter edzővel.

“Nemzetközi tapasztalataim alapján, melyeket az elmúlt pár évben gyűjtöttem, biztos vagyok abban, hogy a gyermekének nagyon előnyös lesz ez a foglalkozás. Nálam a legfontosabb szempont az, hogy minden gyermek mosolyogva játsszon.”

A Happy Kids gyerekfoci által egyaránt fejlődik gyermeke mozgáskoordinációs és szociális készsége. Egyszerre ügyesedik a lábuk és az egymásra figyelés képessége.

Az edzésen mindenkinek saját focilabdája van. Az év folyamán megtanulják, hogyan irányítsák azt. Megtapasztalják, mit is jelent egy csapatként játszani.

A gyermekeknek lehetőségük van bemutatni a gyakorlatokat és a tudásukat a szülőknek is. 

Várjuk gyermekét az edzéseken minden kedden 16:00-tól 17:00-ig.

Hacsak nem esik az eső, kint játszunk a szabadban. Kérjük, minden gyermek hozzon megfelelő ruházatot és egy kis vizet is. A szükséges sportfelszerelést mi biztosítjuk.

Gyerekek! Ha esetleg kérdésetek van, kérlek, keressetek meg telefonon, küldjetek egy e-mailt, vagy csak tegyétek fel a kérdéseiteket edzés után. Remélem, a pályán találkozunk!

Mit kap gyermeke a gyerekfocin?

Barátok szerzése – egy ovis focicsapathoz való csatlakozás lehetőséget ad a gyermekének, hogy akár életre szóló barátságot alakítson ki társaival.

Magabiztosság fejlesztése – már gyermekkorban remek módja a magabiztosság megszerzésének, ha valami olyat csinálnak a barátaikkal, amit szeretnek. Amikor a gyermeke egy focicsapat tagja lesz, akkor kialakul benne egy érzés, hogy tartozik valahová. Magabiztosságot szerez, ahogyan a készségeit fejleszti, és a csapattal sikereket él meg a pályán.

Kommunikáció fejlesztése – Ahhoz, hogy egy focicsapat sikeres legyen a pályán, fontos, hogy jól tudjanak együtt dolgozni. Ez azt jelenti, hogy kommunikálniuk kell egymással, amikor játszanak és passzolják egymásnak a labdát.

Szülő/gyermek kapcsolat erősítése – A gyerekfoci egy lehetőség arra, hogy megosszanak egymással valamit, amit a gyermekével mind a ketten szeretnek.

Szociális készségek fejlesztése – Amikor csapatjátékot játszik a gyermeke, megtanulja, hogy hogyan kommunikáljon jól a csapattársaival, az edzőkkel, felnőttekkel, vagy a bírókkal.

Energia megnövelése – A rendszeres sportolás sokkal több energiát ad a gyermeknek a mindennapokban is, ami később jobb állóképességhez, valamint jobb fizikai és mentális készségekhez vezethet.

Nagyobb figyelem – A rendszeres focizás hozzájárul gyermeke rutinjának kialakításához egy egészséges és élvezetes teendő által.