Menü

Szabadban

Tantervünk fontos mindennapi eleme a sport, mely létfontosságú szerepet játszik a gyermekek jólétében és önfejlesztésében. A csapatszellemet, a versenyképességet, a fizikai mozgást és a jó testtartást a beltéri és szabadtéri sportok segítségével alapozzuk meg, játsszanak akár az osztályteremben, a tornateremben vagy az óvoda hatalmas játszóterén.

SPORTOK:

  • úszás
  • síelés
  • sakk
  • pónilovaglás
  • gimnasztika
  • balett
  • dzsúdó
  • futball
  • labdajátékok
  • karate

A Happy Kids úszóprogramot is indít, melynek során szakképzett oktatók dolgoznak a gyerekekkel, akik megtanítják őket az úszás alapjaira és a víz szeretetére.
A téli hónapokban a 4-7 éves gyermekeknek lehetősége nyílik síelni is.

Kirándulások

A Happy Kidsben szilárdan hisszük, hogy a tanulás nem csak az osztályteremben történik. A csoportok csapatszellemének építése érdekében a tanév során a gyermekek rendszeres kirándulásokon vesznek részt.

Gyakori célpontjaink közé tartozik a Minipolisz, a Budakeszi Dínó Park, a tabajdi Mezítlábas Park, a Margitszigeti Vadaspark és a solymári eperföld, valamint, a különböző múzeumok, mint például a Természettudományi Múzeum, a Mezőgazdasági Múzeum és a Közlekedési Múzeum, a Hungaroring Formula-1-es versenypályája (speciális gyermekpálya), valamint a Budapesti Nemzetközi Repülőtér és a Aeropark.

Útbiztonsági pálya

Óvodánk igyekszik minél inkább hozzájárulni a közúti biztonsághoz a gyermekek figyelmének felkeltése és oktatása révén. “- Olyan módszereket kerestünk, amelyekkel a gyerekeknek megtaníthatjuk a közlekedésbiztonság alapjait, és szórakoztató módon ismerhetik meg közben az útjelzőket” – mondta Suzy Jones, a Happy Kids alapítványi tanácsi tagja. “- Minden gyerek szereti a kerékpárokat, a tricikliket és rollereket, szerencsére óvodánk tökéletes környezetet biztosít ehhez – biztonságosan tanulják meg az út szabályait.”

A pálya elemei közé tartoznak a valódi közlekedési jelzőtáblák – Állj!, Parkolni tilos! stb. -, a valódi közlekedési lámpák, melyek segítenek a gyalogos kereszteződésekben, az autók számára kialakított parkolóhelyek, biciklik, robogók és a biztonságos megálláshoz szükséges pálya körüli védőgumi.

A Happy Kids gazdasági igazgatója, Mr. Peter Jones megjegyezte, hogy a kisgyermekes közúti balesetek jelenlegi számára nézve létfontosságú, hogy a biztonságos közlekedés üzenetét át kell adni a fiataloknak, továbbá, hogy a biztonság nem valósul meg egyik napról a másikra; folyamatos gyakorlás és tanulás kell hozzá.