+36 1 356 2440 [email protected]
Menü

Szabadban

Tantervünk fontos mindennapi eleme a sport, mely létfontosságú szerepet játszik a gyermek jólétében és önfejlesztésében. A csapatszellem, a versenyképesség, a fizikai mozgás és a jó testtartást a beltéri és szabadtéri sportok segítségével alapozzuk meg, játsszanak akár az osztályteremben, a tornateremben vagy az óvoda hatalmas játszóterén.

SPORTOK:

  • gimnasztika
  • úszás
  • pónigolás
  • síelés

A Happy Kids úszó programot is indít az év folyamán. Szakképzett oktatók dolgoznak a gyerekekkel, akik megtanítják őket az alapvető úszásra és a víz szeretére. A téli hónapokban a 4-7 éves gyermekeknek lehetősége nyílik síelni is.

Kirándulások

A Happy Kidsben szilárdan hisszük, hogy a tanulás nem csak az osztályteremben történik. A csoportok csapatszellemének építése érdekében a tanév során a gyermekek rendszeres kirándulásokon vesznek részt.

Gyakori célpontjaink közé tartozik a Budapesti Állatkert és a Zoo Playhouse, a Tropicarium, a Szabó Ervin könyvtár, a Planetárium, a különböző múzeumok, mint például a Természettudományi Múzeum, a Mezőgazdasági Múzeum és a Közlekedési Múzeum, a Hungaroring Formula-1-es versenypályája (speciális gyermekekpálya), valamint a budapesti nemzetközi repülőtér és az repülőtéri múzeum.

Útbiztonsági Pálya

Óvodánk igyszik minél inkább hozzájárulni a közúti biztonsághoz a gyermekek figyelmének felkeltése és oktatása révén. “- Olyan módszereket kerestünk, amelyekkel a gyerekeknek megtaníthatjuk a közlekedésbiztonság alapjait, és szórakoztató módon ismerhetik meg közben az útjelzőket” – mondta Suzy Jones, a Happy Kids vezetője. “- Minden gyerek szereti a kerékpárokat, a tricikliket és rollereket, szerencsére óvodánk tökéletes környezetet biztosít ehhez – biztonságosan tanulják meg az út szabályait.”

A pálya tartalmazza a valódi közlekedési jelzőtáblákat – Állj!, Parkolni tilos! stb. – valódi közlekedési lámpákat, melyek segítenek a gyalogos kereszteződésekben, a parkolóhelyeket az autókhoz, bicikliket, robogókat és a biztonságos megálláshoz szükséges védőgumit a pálya körül. Néhány vezető autómárka, például a Peugeot, a Saab és a Nissan, valamint a Magyar Autoklub a saját anyagain keresztül támogatják biztonsági erőfeszítéseinket, akik elláttak matricákkal és nyomtatott tananyaggal a gyerekek számára.

A Happy Kids gazdasági igazgatója, Mr. Peter Jones megjegyezte, hogy a kisgyermekes közúti balesetek jelenlegi számára nézve létfontosságú, hogy a biztonságos közlekedés üzenetét át kell adni a fiataloknak -, továbbá, hogy a biztonság nem történik meg egyik napról a másikra; folyamatos gyakorlás és tanulás kell hozzá.

Contact Us

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.