+36 1 356 2440 [email protected]
Menü

Kindermusik

A pszichológusok, az neurológusok és a korai gyermekkorral foglalkozó szakemberek bizonyították, hogy a zene többet jelent a gyermekek számára, mint egyszerű örömszerzési forrás: elősegíti az agysejtjeiket a szinte minden típusú intelligenciához szükséges kapcsolatok megteremtésében. A Kindermusik program tananyaga ezekre a kutatásokra épül.

Ha a kisgyermekek folyamatosan foglalkoznak a zene életkoruknak megfelelő, társadalmilag elfogadó környezetben, ebből sok szinten profitálnak:

  • Megtanulják a fonológiai feldolgozást, a beszélt nyelvet és a megértési készségeket, melyek az olvasás alapját képezik.
  • Kiépítik a matematika, a tudomány és a technika területén szükséges térbeli-időbeli és érvelési készségeket.
  • Olyan társadalmi és érzelmi készségeket fejlesztenek ki, amelyek elengedhetetlenek az iskolakezdéshez – például, hogy képesek legyenek válaszaikat szabályozni és a többiekével komplexen összekapcsolni.

A Kindermusik zene-és-mozgás típusú órái során a gyerekek különböző stílusok, műfajok és kultúrák zenéit élvezhetik. Találkoznak és kapcsolatba lépnek más gyerekekkel a zenén keresztül, s együtt vesznek részt a mozgásban, a ritmusban és a vokális tevékenységekben, melyek sokkal többet fejlesztenek, mint csupán zenei készségeiket. Szemléletünk a korai gyermekkori nevelésben díjnyertes kutatáson, valamint a fejlődés szempontjából megfelelő tanterveken alapszik, s a gyermekek számára az iskola és az élet sikereit tekinti fő céljának.

For a Child's Brain, Body, Heart, and Soul

Music is powerful. It can excite, energize, calm, and comfort. It can thrill you with its beauty or reduce you to tears. It can lift your mood after a bad day; invoke a memory from long ago; and get you tapping, swaying, and dancing when you least expect it. But music’s ability to conjure emotions is only part of why it’s so incredible. Music is a wonderful conduit for learning, especially in young children. When paired with movement and instrument play, it creates neurological magic, lighting up a child’s brain and positively impacting all areas of development. The benefits of music education are truly transformational.

Kindermusik’s engaging, developmentally appropriate music classes offer thoughtfully integrated sequences of activities that set the stage for optimal, multi-sensory learning. Each lesson is designed to boost school readiness, nurture multiple areas of a child’s development, and tap into a variety of individual learning styles.

By moving and dancing to music and playing simple instruments, children improve their gross and fine motor skills. Activities that encourage freedom within a fun and friendly structure spark their creativity.

Learn more about Kindermusik:
www.kindermusik.com

Contact Us

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.