+36 1 356 2440 [email protected]
Menü
ikon_slider_01

Budapest első számú angol nyelvű bölcsődéje és óvodája 1,5 – 7 éves gyermekek részére

ikon_slider_02

Büszkén ünnepeljük kiemelkedő óvodánkat – már 20 éve!

ikon_slider_03

Óriás méretű játszótér a Budai-hegység zöldövezetében

ikon_slider_04

Kis létszémú csoportok osztályonként 3 tanárral

ikon_slider_05

Nemzetközi tanári kar és több mint 20 nemzetiség gyermekei egyedi nemzetközi keretek között

„Férjemmel a Happy Kids óvodában találtunk rá arra, amit egy első közösségbe kerüléssel a gyermekeink és magunk számára szerettünk volna nyújtani: biztonságot, szerető, szakszerű gondoskodást, családias, jó hangulatú közeget, ami mellé az angol nyelv egy ajándék volt. Ma már gyermekeink két nyelven kommunikálnak, magabiztos, boldog kis emberek! Köszönjük, Zsuzsi és Peter!”

Polgár Judit
sakkvilágbajnok

13

Délutáni foglalkozások

3700 m2

Óriási játszótér

6:1

Diák-tanár arány

20+

Nemzetiség

Hírek, aktuális események

Húsvéti ünnepségek – 2021. április 1., csütörtök

Szeretnénk értesíteni Önöket, hogy a Happy Kids húsvéti ünnepségére április 1-jén, csütörtökön kerül sor. Az óvónőink különleges műsorokkal és osztályünnepségekkel készülnek a gyermekek számára, akik mókás játékokban is részt vesznek majd.

 

Tavaszi szünet – 2021. április 2-9.

Szeretnénk emlékeztetni Önöket, hogy a Happy Kids április 2. és április 9. között zárva tart. A szünet utáni első tanítási nap: 2021. április 12., hétfő.
Kellemes pihenést kívánunk Önöknek!

 

Blog of Happy Kids International Kindergarten from Budapest

Nemzetközi táncnap - 2021. április 29., csütörtök

A Nemzetközi Táncnap (amelyet a „Tánc Világnapjának” is neveznek) világméretű esemény, amely a tánc minden műfaját ünnepli. A Nemzetközi Színházi Intézet (ITI) Táncbizottsága hozta létre, amely a világ legnagyobb előadó-művészeti szervezete. A gyermekek megismerkednek a tánc műfajaival, jelentőségével, és sokat szórakoznak a nap folyamán.

Töltse le

a Happy Kids

applikációt

Android-telefonra:

Töltse le 

a Happy Kids

applikációt

Apple-telefonra:

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk, ellenőrző listánkkal segítünk meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk. Ez az ellenőrző lista olyan információkat nyújt az Ön számára, amelyek segítenek meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Az óvodai ellenőrző listán nem csak olyan kérdéseket találunk, amiket a személyzetnek érdemes feltenni, hanem arra is kapunk tippeket, mire érdemes odafigyelni, amikor ellátogatunk egy intézménybe.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!