+36 1 356 2440 info@happykids.hu
Menü

„Férjemmel a Happy Kids óvodában találtunk rá arra, amit egy első közösségbe kerüléssel a gyermekeink és magunk számára szerettünk volna nyújtani: biztonságot, szerető, szakszerű gondoskodást, családias, jó hangulatú közeget, ami mellé az angol nyelv egy ajándék volt. Ma már gyermekeink két nyelven kommunikálnak, magabiztos, boldog kis emberek! Köszönjük, Zsuzsi és Peter!”

Polgár Judit
sakkvilágbajnok

13

Délutáni foglalkozások

3700 m2

Óriási játszótér

6:1

Diák-tanár arány

20+

Nemzetiség

Hírek és aktuális események

Szüreti Fesztivál

2022. október 7.

 A sikeres aratást és a szüretet ünnepeljük ezen a napon. A Szüreti Fesztivál arra is példát mutat a gyermekeket, hogy érdemes megosztani és adni másokkal.
 

Nemzetközi Iskolai Könyvtári Hónap

Megemlékezés: 2022. október 10.

A Nemzetközi Iskolai Könyvtári Hónap fontos, alatt megismertetjük a gyermekeket a  gazdag szépirodalmal, amelyet a könyvtárak adhatnak a kisgyermekeknek. Legyen szó Harry Potter-ről, Roald Dahl-ról vagy Alice Csodaországban-ról, a könyvtárak arra ösztönzik a gyerekeket, hogy olvassanak el különféle történeteket, szerzőket és forrásokat. Az élvezet mellett az olvasás kulcsfontosságú módja a gyermekek szókincsének, helyesírásának, írásjeleinek és nyelvtanának (SPaG) fejlesztésének, és megindítja a képzeletüket. Az iskolai könyvtárak alkalmasak erre az egyes gyermekek számára, valamint csoportos olvasási és vezetett olvasási tevékenységekre is.
 
 

Élelmiszerek Világnapja

2022. október 14.

 A 2022-es év témája a „Biztonságos élelmiszerek ma, az egészséges holnapért”, amely hangsúlyozza, hogy a biztonságos élelmiszerek előállítása és fogyasztása „azonnali és hosszú távú előnyökkel jár az emberek, a bolygó és a gazdaság számára.
 

Halloween Party

2022. október 21.

A Halloween egy olyan ünnep, amelyet gyakran kísérteties és gótikus jellege jellemez. Gondolj a szellemekre, tökre, kísértetházakra, zombikra és ijesztő történetekre. Míg sok országban nem hivatalos ünnep, a Halloween évről évre egyre népszerűbb. A Halloweent minden év október 31-én ünneplik.
 
 

Töltse le

a Happy Kids

applikációt

Android-telefonra:

Töltse le 

a Happy Kids

applikációt

Apple-telefonra:

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk, ellenőrző listánkkal segítünk meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk. Ez az ellenőrző lista olyan információkat nyújt az Ön számára, amelyek segítenek meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Az óvodai ellenőrző listán nem csak olyan kérdéseket találunk, amiket a személyzetnek érdemes feltenni, hanem arra is kapunk tippeket, mire érdemes odafigyelni, amikor ellátogatunk egy intézménybe.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!