+36 1 356 2440 [email protected]
Menü

ikon_slider_01

Budapest első számú angol nyelvű bölcsődéje és óvodája 1,5 – 7 éves gyermekek részére

ikon_slider_02

Büszkén ünnepeljük kiemelkedő óvodánkat – már 18 éve!

ikon_slider_03

Óriás méretű játszótér a Budai-hegység zöldövezetében

ikon_slider_04

Kis létszémú csoportok osztályonként 3 tanárral

ikon_slider_05

Nemzetközi tanári kar és több, mint 20 nemzetiség gyermekei egyedi nemzetközi keretek között

„Férjemmel a Happy Kids óvodában találtunk rá arra, amit egy első közösségbe kerüléssel a gyermekeink és magunk számára szerettünk volna nyújtani: biztonságot, szerető, szakszerű gondoskodást, családias, jó hangulatú közeget, ami mellé az angol nyelv egy ajándék volt. Ma már gyermekeink két nyelven kommunikálnak, magabiztos, boldog kis emberek! Köszönjük, Zsuzsi és Peter!”

Polgár Judit
sakkvilágbajnok

13

Délutáni foglalkozások

3700 m2

Óriási játszótér

6:1

Diák-tanár arány

20+

Nemzetiség

Hírek, aktuális események

Magyar Aratási Ünnepség, október 4., csütörtök

Szeretnénk tájékoztatni a szülőket, hogy az éves Magyar Szüreti Fesztiválunk október 4-én, csütörtökön 9:00-kor tartjuk. Szeretettel látjuk a csatlakozni kívánó szülőket.

Világ Sakk Fesztivál, október 13., szombat

A budapesti Világsakkfesztivál 2018 októberének második szombatján ismét megnyitja kapuit. A sakk ünnepére ezúttal is olyan színes, programokkal készülünk, amelyeken keresztül megismerkedhettek a sakk 1000 arcával. A lenyűgöző új helyszín a Magyar Nemzeti Galéria a művészet és sakk fellegvára lesz ezen a napon.

Buszos szállítás - További információ és regisztráció itt

Óvodánkban szeretettel ajánlunk különféle minibuszos fuvaroztatási lehetőségeket a gyerekek számára. Kérjük, kattintson a képre a regisztrációért, vagy, ha többet szeretne megtudni a lehetőségekről.

Kapcsolat

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk, ellenőrző listánkkal segítünk meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk. Ez az ellenőrző lista olyan információkat nyújt az Ön számára, amelyek segítenek meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Az óvodai ellenőrző listán nem csak olyan kérdéseket találunk, amiket a személyzetnek érdemes feltenni, hanem arra is kapunk tippeket, mire érdemes odafigyelni, amikor ellátogatunk egy intézménybe.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!