+36 1 356 2440 [email protected]
Menü

ikon_slider_0

Nyári tábor 1,5-7 éves gyerekeknek, színes programokkal, nemzetközi óvodánkban

Részletek és jelentkezés

ikon_slider_01

Budapest első számú angol nyelvű bölcsődéje és óvodája 1,5 – 7 éves gyermekek részére

ikon_slider_02

Büszkén ünnepeljük kiemelkedő óvodánkat – már 18 éve!

ikon_slider_03

Óriás méretű játszótér a Budai-hegység zöldövezetében

ikon_slider_04

Kis létszémú csoportok osztályonként 3 tanárral

ikon_slider_05

Nemzetközi tanári kar és több, mint 20 nemzetiség gyermekei egyedi nemzetközi keretek között

„Férjemmel a Happy Kids óvodában találtunk rá arra, amit egy első közösségbe kerüléssel a gyermekeink és magunk számára szerettünk volna nyújtani: biztonságot, szerető, szakszerű gondoskodást, családias, jó hangulatú közeget, ami mellé az angol nyelv egy ajándék volt. Ma már gyermekeink két nyelven kommunikálnak, magabiztos, boldog kis emberek! Köszönjük, Zsuzsi és Peter!”

Polgár Judit
sakkvilágbajnok

13

Délutáni foglalkozások

3700 m2

Óriási játszótér

6:1

Diák-tanár arány

20+

Nemzetiség

Hírek, aktuális események

Nyári szünet, július 22. - augusztus 30.

Felhívjuk figyelmét nyári szünetünkre július 22. és augusztus 30. között. A Happy Kids ebben az időszakban zárva tart. Első nap: szeptember 2. (meglévő HK gyerekek) / szeptember 4. (új HK gyerekek). Kellemes pihenést kívánunk!

Happy Kids Nyári Napközis Tábor 2019 - Regisztráljon most!

2019. júniusában és júliusában a Happy Kids International Kindergarten and Nursery kivételes angol nyelvű nyári tábort ajánl a gyerekeknek, 18 hónapostól 7 éves korig. Minden héten elméleti és szórakoztató tevékenységek izgalmas sora várja a gyermekeket. Valamennyi program kifejezi iskolai értékeinket – a “Tanulás a játékon keresztül” gyakorlatát, melyek az egész személyt fejlesztik. Kattintson a regisztrációhoz!

Évzáró kerti ünnepség, június 20.

Az év végi kerti partink fantasztikusan telt június 20-án. Elbúcsúztunk a gyermekektől, akik szeptembertől csatlakoznak majd új iskolájukhoz. Az év végi előadások csodálatosan sikerültek! Látogasson el Facebook oldalunkra a képekért.

Töltse le a

Happy Kids

Applikációt

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk, ellenőrző listánkkal segítünk meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk. Ez az ellenőrző lista olyan információkat nyújt az Ön számára, amelyek segítenek meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Az óvodai ellenőrző listán nem csak olyan kérdéseket találunk, amiket a személyzetnek érdemes feltenni, hanem arra is kapunk tippeket, mire érdemes odafigyelni, amikor ellátogatunk egy intézménybe.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

Kapcsolat