+36 1 356 2440 [email protected]
Menü

ikon_slider_01

Budapest első számú angol nyelvű bölcsődéje és óvodája 1,5 – 7 éves gyermekek részére

ikon_slider_02

Büszkén ünnepeljük kiemelkedő óvodánkat – már 18 éve!

ikon_slider_03

Óriás méretű játszótér a Budai-hegység zöldövezetében

ikon_slider_04

Kis létszémú csoportok osztályonként 3 tanárral

ikon_slider_05

Nemzetközi tanári kar és több, mint 20 nemzetiség gyermekei egyedi nemzetközi keretek között

„Férjemmel a Happy Kids óvodában találtunk rá arra, amit egy első közösségbe kerüléssel a gyermekeink és magunk számára szerettünk volna nyújtani: biztonságot, szerető, szakszerű gondoskodást, családias, jó hangulatú közeget, ami mellé az angol nyelv egy ajándék volt. Ma már gyermekeink két nyelven kommunikálnak, magabiztos, boldog kis emberek! Köszönjük, Zsuzsi és Peter!”

Polgár Judit
sakkvilágbajnok

13

Délutáni foglalkozások

3700 m2

Óriási játszótér

6:1

Diák-tanár arány

20+

Nemzetiség

Hírek, aktuális események

Óvodai fényképezés, november 23 és 26.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy óvodai fényképezésünket 2018. november 23-án és 26-án tartjuk. November 23, péntek: Bright Bunnies, Cuddly Koalas és Tiny Tigers // November 26, hétfő: Friendly Frogs, Brilliant Pandas és Cheeky Monkeys csoportok.

Amerikai Hálaadás - november 22., csütörtök

Szeretnénk tájékoztatni, hogy az amerikai hálaadás napi ünnepségünket november 22-én, csütörtökön tartjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy a három fiatal csoport 9: 00-kor, míg a három idősebb osztály 9: 20-tól kezdi az előadást.

Tanári továbbképzés - Zárva tartunk - november 30., péntek

Szeretnénk emlékeztetni arra, hogy november utolsó péntekén, november 30-én tartjuk tanári továbbképzési napunkat. Kérjük, ne feledje, hogy óvodánk ezen a napon zárva tart.

Töltse le a

Happy Kids

Applikációt

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk, ellenőrző listánkkal segítünk meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk. Ez az ellenőrző lista olyan információkat nyújt az Ön számára, amelyek segítenek meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Az óvodai ellenőrző listán nem csak olyan kérdéseket találunk, amiket a személyzetnek érdemes feltenni, hanem arra is kapunk tippeket, mire érdemes odafigyelni, amikor ellátogatunk egy intézménybe.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

Kapcsolat