+36 1 356 2440 [email protected]
Menü
ikon_slider_01

Budapest első számú angol nyelvű bölcsődéje és óvodája 1,5 – 7 éves gyermekek részére

ikon_slider_02

Büszkén ünnepeljük kiemelkedő óvodánkat – már 20 éve!

ikon_slider_03

Óriás méretű játszótér a Budai-hegység zöldövezetében

ikon_slider_04

Kis létszémú csoportok osztályonként 3 tanárral

ikon_slider_05

Nemzetközi tanári kar és több mint 20 nemzetiség gyermekei egyedi nemzetközi keretek között

„Férjemmel a Happy Kids óvodában találtunk rá arra, amit egy első közösségbe kerüléssel a gyermekeink és magunk számára szerettünk volna nyújtani: biztonságot, szerető, szakszerű gondoskodást, családias, jó hangulatú közeget, ami mellé az angol nyelv egy ajándék volt. Ma már gyermekeink két nyelven kommunikálnak, magabiztos, boldog kis emberek! Köszönjük, Zsuzsi és Peter!”

Polgár Judit
sakkvilágbajnok

13

Délutáni foglalkozások

3700 m2

Óriási játszótér

6:1

Diák-tanár arány

20+

Nemzetiség

Hírek, aktuális események

Blog of Happy Kids International Kindergarten from Budapest

Nemzetközi táncnap - 2021. április 29., csütörtök

A Nemzetközi Táncnap (amelyet a „Tánc Világnapjának” is neveznek) világméretű esemény, amely a tánc minden műfaját ünnepli. A Nemzetközi Színházi Intézet (ITI) Táncbizottsága hozta létre, amely a világ legnagyobb előadó-művészeti szervezete. Az e napról készült képeinket a Facebook– és Instagram-oldalainkon találják meg.

Környezetvédelmi nap - 2021. május 20., csütörtök

A Környezetvédelmi Világnap világméretű tudatosságot és fellépést ösztönöz a környezetvédelem érdekében. A gyermekek megismerkednek környezetünk védelmének fontosságával, és a témával kapcsolatos kérdésekkel.

 

angol nyelvű óvoda

Nyári Tábor - 2021. június 21. - július 9.

Tisztelt Szülők! A Happy Kids nyári tábora ismét várja a szórakozásra és játékos tanulásra vágyó gyermekeket. Táborunk minden gyermek számára nyitva áll, és nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy a gyermekek új barátságokat kössenek és remekül érezzék magukat nálunk.
Kérjük, kattintson a linkre a további részletekért és a jelentkezéssel kapcsolatos információkért!

 

Töltse le

a Happy Kids

applikációt

Android-telefonra:

Töltse le 

a Happy Kids

applikációt

Apple-telefonra:

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk, ellenőrző listánkkal segítünk meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk. Ez az ellenőrző lista olyan információkat nyújt az Ön számára, amelyek segítenek meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Az óvodai ellenőrző listán nem csak olyan kérdéseket találunk, amiket a személyzetnek érdemes feltenni, hanem arra is kapunk tippeket, mire érdemes odafigyelni, amikor ellátogatunk egy intézménybe.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!