+36 1 356 2440 [email protected]
Menü
ikon_slider_01

Budapest első számú angol nyelvű bölcsődéje és óvodája 1,5 – 7 éves gyermekek részére

ikon_slider_02

Büszkén ünnepeljük kiemelkedő óvodánkat – már 20 éve!

ikon_slider_03

Óriás méretű játszótér a Budai-hegység zöldövezetében

ikon_slider_04

Kis létszémú csoportok osztályonként 3 tanárral

ikon_slider_05

Nemzetközi tanári kar és több mint 20 nemzetiség gyermekei egyedi nemzetközi keretek között

„Férjemmel a Happy Kids óvodában találtunk rá arra, amit egy első közösségbe kerüléssel a gyermekeink és magunk számára szerettünk volna nyújtani: biztonságot, szerető, szakszerű gondoskodást, családias, jó hangulatú közeget, ami mellé az angol nyelv egy ajándék volt. Ma már gyermekeink két nyelven kommunikálnak, magabiztos, boldog kis emberek! Köszönjük, Zsuzsi és Peter!”

Polgár Judit
sakkvilágbajnok

13

Délutáni foglalkozások

3700 m2

Óriási játszótér

6:1

Diák-tanár arány

20+

Nemzetiség

Hírek, aktuális események

Farsang – 2020. március 2., hétfő

A farsangi programunk hatalmas sikert aratott. Kosztümök színes kavalkádjában jelentek meg a gyermekek. Voltak köztük hercegnők, Pókemberek, Batmenek, királyok és királynők. A róluk készült csodás képeket megtalálhatják a március 6-ai blogposztok alatt.

Divatbemutató

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2020. március 27-ére tervezett éves divatbemutatónkat későbbi időpontra halasztjuk. Az új időpontról mielőbb tájékoztatjuk Önöket.

Happy Kids 20 éves évfordulós ünnepség

A budapesti gyermekek eredményes oktatásának 20. évfordulója alkalmából ünnepséget rendezünk. Az ünnepségre a Happy Kids játszóterén kerül sor, 2020. június 18-án, csütörtökön. Szeretettel várjuk Önöket!

Töltse le a

Happy Kids

Applikációt

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk, ellenőrző listánkkal segítünk meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk. Ez az ellenőrző lista olyan információkat nyújt az Ön számára, amelyek segítenek meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Az óvodai ellenőrző listán nem csak olyan kérdéseket találunk, amiket a személyzetnek érdemes feltenni, hanem arra is kapunk tippeket, mire érdemes odafigyelni, amikor ellátogatunk egy intézménybe.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a magyar kormány rendelete alapján a HAPPY KIDS Nemzetközi Óvoda 2020. március 19., csütörtöktől további értesítésig zárva tart.

Amennyiben kérdése merülne fel, felvételi csapatunk a rendelkezésre áll, hogy megbeszéljék a beiratkozást.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Mrs. Petra Kimmel. Tel.: 003630-6265275.