+36 1 356 2440 [email protected]
Menü

ikon_slider_01

Budapest első számú angol nyelvű bölcsődéje és óvodája 1,5 – 7 éves gyermekek részére

ikon_slider_02

Büszkén ünnepeljük kiemelkedő óvodánkat – már 18 éve!

ikon_slider_03

Óriás méretű játszótér a Budai-hegység zöldövezetében

ikon_slider_04

Kis létszémú csoportok osztályonként 3 tanárral

ikon_slider_05

Nemzetközi tanári kar és több, mint 20 nemzetiség gyermekei egyedi nemzetközi keretek között

„Férjemmel a Happy Kids óvodában találtunk rá arra, amit egy első közösségbe kerüléssel a gyermekeink és magunk számára szerettünk volna nyújtani: biztonságot, szerető, szakszerű gondoskodást, családias, jó hangulatú közeget, ami mellé az angol nyelv egy ajándék volt. Ma már gyermekeink két nyelven kommunikálnak, magabiztos, boldog kis emberek! Köszönjük, Zsuzsi és Peter!”

Polgár Judit
sakkvilágbajnok

13

Délutáni foglalkozások

3700 m2

Óriási játszótér

6:1

Diák-tanár arány

20+

Nemzetiség

Hírek, aktuális események

Új gyermekbarát szelektív hulladékgyűjtők a Happy Kidsben

Nézze meg új szelektív hulladéktartályainkat a Happy Kids bejáratánál! Hisszük, hogy a gyerekeknek meg kell tanulniuk és meg kell érteniük az újrahasznosítás mögötti koncepciót. Pontosan mi is az újrahasznosítás?

Tavaszi ünnepség / Húsvéti party, április 18.

Szeretnénk emlékeztetni, hogy tavaszi ünnepségünk és húsvéti party-nk április 18-án, csütörtökön, 9.00 órától kerül megrendezésre a tornateremben. Három kisebb csoportunk 9.00 órától, míg három idősebb csoportunk 9.20-tól ad elő.

Tavaszi szünet, április 19. - május 1.

Felhívjuk figyelmét, hogy április 19-e, péntek nemzeti ünnep, Nagypéntek. Az idei tavaszi szünet április 22-től május 1-ig tart, ezen a héten óvodánk zárva tart. Első napunk május 2-a, csütörtök lesz. Pihentető tavaszi szünetet kívánunk mindenkinek!

Töltse le a

Happy Kids

Applikációt

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk, ellenőrző listánkkal segítünk meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk. Ez az ellenőrző lista olyan információkat nyújt az Ön számára, amelyek segítenek meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Az óvodai ellenőrző listán nem csak olyan kérdéseket találunk, amiket a személyzetnek érdemes feltenni, hanem arra is kapunk tippeket, mire érdemes odafigyelni, amikor ellátogatunk egy intézménybe.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

Kapcsolat