+36 1 356 2440 [email protected]
Menü
ikon_slider_01

Budapest első számú angol nyelvű bölcsődéje és óvodája 1,5 – 7 éves gyermekek részére

ikon_slider_02

Büszkén ünnepeljük kiemelkedő óvodánkat – már 20 éve!

ikon_slider_03

Óriás méretű játszótér a Budai-hegység zöldövezetében

ikon_slider_04

Kis létszémú csoportok osztályonként 3 tanárral

ikon_slider_05

Nemzetközi tanári kar és több mint 20 nemzetiség gyermekei egyedi nemzetközi keretek között

„Férjemmel a Happy Kids óvodában találtunk rá arra, amit egy első közösségbe kerüléssel a gyermekeink és magunk számára szerettünk volna nyújtani: biztonságot, szerető, szakszerű gondoskodást, családias, jó hangulatú közeget, ami mellé az angol nyelv egy ajándék volt. Ma már gyermekeink két nyelven kommunikálnak, magabiztos, boldog kis emberek! Köszönjük, Zsuzsi és Peter!”

Polgár Judit
sakkvilágbajnok

13

Délutáni foglalkozások

3700 m2

Óriási játszótér

6:1

Diák-tanár arány

20+

Nemzetiség

Hírek, aktuális események

Digitális oktatás a COVID-19 járvány ideje alatt

Online oktatási forrásokkal támogatjuk a gyermekeket és szüleiket e példa nélküli időszakban. Oktatóink kreatív és lebilincselő tanulási lehetőségeket kínálnak, hogy a gyermekek folytathassák tanulmányaikat, míg óvodánk zárva tart.

Nyári szünet – 2020. augusztus 3-31.

Értesítjük Önöket, hogy a Happy Kids augusztus 3. és 31. között zárva tart. A felvételi és irodai csapatunk augusztus 17-31. között ismét elérhető lesz. A jelenlegi Happy Kids-gyermekeket szeptember 1-jétől, míg az újonnan kezdő gyermekeket szeptember 3-ától várjuk. Kellemes pihenést kívánunk Önöknek!

Happy Kids 20. évforduló

A Happy Kids idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Büszkék vagyunk rá, hogy 20 éve eredményesen oktatjuk a budapesti gyermekeket.
Köszönjük a több száz Happy Kids-családnak, akik megtisztelték bizalmukkal az intézményünket az elmúlt 20 év során! Mindez csodás élményt jelent számunkra, és minden egyes nap inspirálóan hat ránk a gyermekek oktatásában.

 

Töltse le

a Happy Kids

applikációt

Android-telefonra:

Töltse le 

a Happy Kids

applikációt

Apple-telefonra:

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk, ellenőrző listánkkal segítünk meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

TOP 10 TIPP

A gyermek és a szülő számára egyaránt megfelelő bölcsőde/óvoda kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit szülőként meghozunk. Ez az ellenőrző lista olyan információkat nyújt az Ön számára, amelyek segítenek meghozni ezt a kulcsfontosságú döntést. Az óvodai ellenőrző listán nem csak olyan kérdéseket találunk, amiket a személyzetnek érdemes feltenni, hanem arra is kapunk tippeket, mire érdemes odafigyelni, amikor ellátogatunk egy intézménybe.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a tippeket!

Kapcsolat

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.