Menü

Küldetésünk

A Happy Kids nemzetközi óvoda célja, hogy több oktatási rendszerből a legjobb gyakorlatokat  ötvözze és egyensúlyba hozza a saját egyedi multikulturális tapasztalataival. Célja ezáltal, hogy  létrehozzon egy kiváló napközi ellátást és tanuló környezetet a gyermekek 18 hónapos korától 7 éves koráig. Ennek a környezetnek a megteremtéséhez céljaink között szerepelnek:

 • Legfiatalabb diákjaink az EYFS-t követik (Early Years Foundation Stage) 4-5 éves korukig, a foglalkoztatás végéig.
 • Diákjaink 3 éves koruktól  gyakorlat-alapú tantervvel kezdenek, nemzetközi megközelítéssel, melyet folyamatosan fejlesztünk és javítunk a fogadó ország és a multinacionális közösség kulturális meggyőződéseivel összhangban.
 • Motivált, sokoldalú és kulturálisan gazdag  diákok fejlesztése.
 • Megkülönböztetett  figyelmet fordítunk arra, hogy minden gyermek befogadó készségének megfelelően,  a játékon keresztül személyes sikereket érhessen el.
 • Olyan környezet megteremtése, ahol képzett, tapasztalt személyzet fejleszti a gyerekeket, akik folyamatosan a legjobb teljesítményt nyújtják az osztályteremben.
 • A szülői részvétel ösztönzése az óvoda életében.

Filozófiánk

Óvodai filozófiánk és tantervünk tükrözi, elismeri és értékeli a fogadó országunk és multikulturális közösségünk kultúráját.

A nemzetközi oktatás a nemzetközi megértést és együttműködést szolgálja. Módszereket biztosít,  melyek a játékon keresztül kielégítik az egyes gyermekek egyéni szükségleteit.

Segítenünk kell a gyermekeket abban, hogy értékeljék egymás egyéniségét. Ezenközben együttműködési képességüket is  fejlesztik a közös munkálkodásban és játékban. Határozottan hisszük, hogy a tanárok és a szülők partneri egymásnak gyermekeik oktatásában.

Céljaink

 • Fejleszteni  a gyermekek a tudását, a készségeit, hozzáállását és a látásmódját a kulcsfontosságú tanulási területeken.
 • Olyan tanulási tapasztalatokat biztosítani, amelyek megfelelnek a gyermek korának, a tanulási készségének, a fejlődési színvonalának és az érettségi szintjének.
 • Támogatni egy meleg, gondoskodó és biztonságos tanulási környezetet, amely serkenti a kíváncsiságot, méltányosságot és a mások iránti tiszteletet.
 • Fejleszteni az egyes gyermekek képességét az oktatás nyelvén való hatékony kommunikációra (angolul), eközben tiszteletben tartani a gyermek otthoni nyelvének fontosságát
 • A szülők bevonása, tájékoztatása és útmutatással való  ellátása a gyermeke oktatásának minden területén.
 • Továbbfejleszteni a környezettel kapcsolatos tudatosságunkat és a ráhatásunkat. A Happy Kidsben együtt munkálkodni a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésében. Lekapcsoljuk a lámpákat és a készülékeket, ha nem használjuk őket. Elzárjuk a csapokat, ha nem használjuk őket. Szelektíven gyűjtjük a hulladékot. Az anyagokat újrahasznosítjuk.
 • Fejlesszük a gyerekekben a felelősségvállalást és gondoskodást a rászorulók  vagy idős emberek iránt.

Multikulturális óvodánkban gyermeke tapasztalatot szerezhet a sokszínű világról!

Sok szülőnek fontos, hogy gyermekük már korán megismerkedjen a világ sokszínűségével, más kultúrát képviselő személyekkel. A felnőttek többsége nem véletlenül gondolkodik így, hiszen ez a nevelés később fontos szerepet tölthet be a kicsi alkalmazkodóképességének fejlesztésében és abban is, hogy nyitottabb, elfogadóbb legyen embertársai felé. Amennyiben ez Önnek is elengedhetetlen szempont a gyereknevelésben, válasszon olyan intézményt, ami segítséget nyújthat ebben!

Multikulturális óvodánkban olyan körülmények között lehetnek a gyerekek, ahol testközelből, társaik által ismerkedhetnek meg más kultúrákkal, emberekkel. Ez nem csupán egy pozitívabb, elfogadóbb életszemlélelet alapoz meg a gyerekeknél, hanem izgalmassá is teszi a mindennapokat az intézményben. Multikulturális óvodánkban a kicsik sosem unatkoznak, mert a különböző kultúrát képviselő családok gyermekei egymásnak mindig tudnak újdonsággal szolgálni.

Multikulturális óvodánk minőségi, modern, játékos oktatást biztosít a kicsiknek. Ha szeretne bővebb információkat megtudni rólunk, vagy beíratná gyermekét hozzánk, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Magánóvoda Budapesten: családias, inspiráló környezetben várjuk a legkisebbeket!

A gyermekek számára a korai éveik rendkívül meghatározók, éppen ezért nem lehet a véletlenre bízni például az óvoda kiválasztását. Inspiráló, vidám, harmonikus környezetben a kicsik sokkal jobban fejlődnek, és olyan pozitív élményeket szerezhetnek, amik később hozzájárulhatnak ahhoz, hogy kiegyensúlyozott felnőtt válhasson belőlük. Amennyiben Ön is a legjobbat szeretné nyújtani gyermekének a jövője érdekében, válassza magánóvodánkat Budapesten!

Magánóvodánkban Budapesten családias, barátságos környezetben várjuk a kicsiket. Pedagógiai programunk modern és rendkívül összetett, hogy a legjobbat tudjuk nyújtani a gyerekek fejlődése érdekében. Nagy hangsúlyt fektetünk az inspirációra, a pozitív visszacsatolásra, ugyanis ez a gyerekek személyiségfejlődésére rendkívül jó hatással van. A kicsikkel emiatt otthon sem lesz túl sok gond, a szülőknek kifejezetten könnyebbé válhat a helyzetük a gyerekneveléssel kapcsolatban.

Magánóvodánk Budapesten százszázalékban a gyerekek érdekeit nézi! Ha bővebb információkat szeretne megtudni intézményünkről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!