Menü

Happy Kids Jótékonysági Gyermek Divatbemutató és Jótékonysági Művészeti Kiállítás


Jótékonysági Gyermek Divatbemutatónk és Jótékonysági Művészeti Kiállításunk

pénteken, 2024. április 26.-án került megrendezésre. 

Választott támogatott alapítványunk 2024-ben  a Remény Kora Gyermekvédelmi Alapítvány.
https://aoh.hu

A Happy Kids divatba hozza az adománygyűjtést!

A történelem egyik legerősebb földrengése és szökőárja pusztított az Indiai-óceánon 2004. december 26-án. A 30 méter magas hullámok több mint 230 ezer embert öltek meg 14 országban. A történelem egyik leghalálosabb természeti katasztrófája volt ez. A legnagyobb pusztítás Indonéziát érte, ezután Sri Lanka, India és Thaiföld következett.

A Baptista Egyház által megkezdett adománygyűjtés hatására a Happy Kids úgy döntött, hogy szeretne részt venni a segítségnyújtásban a maga módján. A legelső Happy Kids gyermek divatbemutatót 2005 márciusában rendeztük meg azzal a céllal, hogy adományokat és pénzt gyűjtsünk a feldúlt területek megsegítésére. Az esemény sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy a divatbemutatót minden évben megrendezzük, mindig más jótékony célt támogatva.

 

 

2024. április 26.-én sok szülő és nagyszülő várta a Happy Kids Nemzetközi Óvodában felállított kifutó körül, hogy lássa, amint a következő generáció pózt ölt.

Az egyes csoportok témáival kapcsolódóan olyan jelmezek szikráztak a kifutón, amelyeket Milánó, Párizs vagy London divatházaiban nem szoktak látni. A nagyobb gyerekek közül sokan csak azért tanultak meg varrni, hogy saját egyedi alkotásaikat viselhessék; a fiatalabbak a régi ruhák papírral és festékkel való testreszabását választották. A kiállított jelmezek többsége újrahasznosított ruhákból és anyagokból készült. Mind a pedagógusaink, mind a szülők mosolyából ítélve, ahogy kis modelljeink végigsétáltak a kifutón mindnkit büszkeséggel töltött el a pillanat. A Happy Kids szeretné megköszönni mindenkinek a csodálatos részvételt a 2023-ban megrendezett Éves Jótékonysági Divatbemutatón és Jótékonysági Művészeti Kiállításon, csodálatos volt ez a lehetőség iskolai közösségünk számára. Nagylelkű adományaiknak köszönhetően 2 580 500 Ft-ot gyűjtöttünk össze. Ezt az összeget a Remény Kora Gyermekvédelmi Alapítványnak (Age of Hope Foundation) adományoztuk.

Külön köszönet a rendezvény Big Draw részének legmagasabb licitálóinak, nevezetesen: 

Szántó-Gryszko Magdalena és Szántó András / Cuddly Koalas Csoport

Hegedüsné Sánta Kriszta és Sánta Ferenc / Tiny Tigers Csoport

Lavati Barbara és Szücs Ádám / Friendly Frogs Csoport

Dr. Bányász Evelin és Törk Olivér / Bright Bunnies Csoport

Hegedüsné Sánta Kriszta és Sánta Ferenc / Brilliant Pandas Csoport

Zudina Ekaterina és Musonov Aleksey / Cheeky Monkeys Csoport

Köszönjük szponzorainknak:

 • Kriszta Sánta Hegedüsné and Ferenc Hegedüs – Annapurna Nepalese Restaurant
 • Annamária Bognár and Gábor Bognár – Imago Plastic Surgery
 • Anett Pichler – Pichler Budapest, Chimney Cake and Gelato
 • Budapest Marriott Hotel 
 • FirstMed Medical Center
 • Mirabell Dental
 • Gránit Villa Balaton
 • Budapest Headshot Photography
 • Peter Jones Jr
 • Costes Downtown Michellin Star Restaurant
 • Costes Izakaya Restaurant

Köszönjük mindenkinek, aki az Egyedi Műalkotások megvásárlásán keresztül adományozott. Végül, de nem utolsósorban köszönjük a Happy Kids munkatársainak odaadó munkáját.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy eljöttetek, és lehetővé tették, hogy ez a jótékonysági rendezvény megvalósuljon és sikeres legyen.

Jótékonysági Művészeti Kiállítás 2024

 

Büszkén tesszük közzé at idei programunk, a  ’Jótékonysági Művészeti Kiállítás’ – ’ Charity Art Exhibition’ alkalmával élért sikereinket.

Pedagógusaik segítségével, tanulóink örömmel és buzgón alkották meg a  csodálatosan kreatív műalkotásaikat a kiállításra.

Az esemény témája a “Rajzolj érzékekkel!” volt, mely a külsőről a belsőre változtatja a fókuszt, feltárva azt a módot, ahogyan feldolgozzuk a világot, és érzéseinken keresztül internalizáljuk tapasztalatainkat. Ez egy nagyszerű év arra, hogy megvizsgáljuk az 5 alapvető érzékszerveinket: érintést, látást, hangot, ízlelést és szaglást, és kísérletezzünk ezekkel és azokkal az érzékekkel, amelyeket kevésbé ismerünk, hogy tapasztalatainkat kreatív munkába és rajzokká alakíthassuk át. 

A kiállítást a tornatermünkben rendeztük meg, ahol a gyermekek egyéni alkotásait és a csoportok közös alkotásait tekinthették meg a látogatók. A csoportos képek aukcíón keltek el, összesen 905 ezer forint értékben és az egyéni alkotásokért összesen 568 500 ezer forintot adományozak a segítőkész szülők. A ’Charity Fashion Show’ és a ’Charity Art Exhibition’ keretein belül tehát összesen 2 580 500 forintot sikerült összegyűjteni, amit ezúton is köszönünk a kedves szülőknek. A befolyt összeget idén az Age of Hope Apalítványnak adományoztuk.