Menü

Happy Kids Jótékonysági Gyermek Divatbemutató és Jótékonysági Művészeti Kiállítás


Jótékonysági Gyermek Divatbemutatónk és Jótékonysági Művészeti Kiállításunk

pénteken, 2024. április 26.-án kerül megrendezésre. 

Választott támogatott alapítványunk 2024-ben  a Remény Kora Gyermekvédelmi Alapítvány.
https://aoh.hu

A Happy Kids divatba hozza az adománygyűjtést!

A történelem egyik legerősebb földrengése és szökőárja pusztított az Indiai-óceánon 2004. december 26-án. A 30 méter magas hullámok több mint 230 ezer embert öltek meg 14 országban. A történelem egyik leghalálosabb természeti katasztrófája volt ez. A legnagyobb pusztítás Indonéziát érte, ezután Sri Lanka, India és Thaiföld következett.

A Baptista Egyház által megkezdett adománygyűjtés hatására a Happy Kids úgy döntött, hogy szeretne részt venni a segítségnyújtásban a maga módján. A legelső Happy Kids gyermek divatbemutatót 2005 márciusában rendeztük meg azzal a céllal, hogy adományokat és pénzt gyűjtsünk a feldúlt területek megsegítésére. Az esemény sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy a divatbemutatót minden évben megrendezzük, mindig más jótékony célt támogatva.

 

 

2023. március 24.-én sok szülő és nagyszülő várta a Happy Kids Nemzetközi Óvodában felállított kifutó körül, hogy lássa, amint a következő generáció pózt ölt.

Az egyes csoportok témáival kapcsolódóan olyan jelmezek szikráztak a kifutón, amelyeket Milánó, Párizs vagy London divatházaiban nem szoktak látni. A nagyobb gyerekek közül sokan csak azért tanultak meg varrni, hogy saját egyedi alkotásaikat viselhessék; a fiatalabbak a régi ruhák papírral és festékkel való testreszabását választották. A kiállított jelmezek többsége újrahasznosított ruhákból és anyagokból készült. Mind a pedagógusaink, mind a szülők mosolyából ítélve, ahogy kis modelljeink végigsétáltak a kifutón mindnkit büszkeséggel töltött el a pillanat. A Happy Kids szeretné megköszönni mindenkinek a csodálatos részvételt a 2023-ban megrendezett Éves Jótékonysági Divatbemutatón és Jótékonysági Művészeti Kiállításon, csodálatos volt ez a lehetőség iskolai közösségünk számára. Nagylelkű adományaiknak köszönhetően 1 691 600 Ft-ot gyűjtöttünk össze. Ezt az összeget a Pest Megyei Kutató-mentő Szolgálatnak adományoztuk.

Külön köszönet a rendezvény Big Draw részének legmagasabb licitálóinak, nevezetesen: 

Fischer Vanda / Cuddly Koalas Csoport

Chen Dandan és Lin Duojia / Tiny Tigers Csoport

Dr. Bányász Evelyn és Olivér Türk / Friendly Frogs Csoport

Sarka Kata és bessenyei István / Bright Bunnies Csoport

Szegedi Ferenc / Brilliant Pandas Csoport

Habuczki Dóra és Barbuty László / Cheeky Monkeys Csoport

Köszönjük szponzorainknak:

 László Walter – Gránit Villa

Mariann Mártai / Budapest Headshot

Costes Michelin Restaurant

Mirabell Dental

Four Season Hotel Budapest

Cucina, the Italian Kitchen

Baalbek Étterem

Póló Brigád, ajándéktárgyak személyreszabottan

Köszönjük mindenkinek, aki az Egyedi Műalkotások megvásárlásán keresztül adományozott. Végül, de nem utolsósorban köszönjük a Happy Kids munkatársainak odaadó munkáját.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy eljöttetek, és lehetővé tették, hogy ez a jótékonysági rendezvény megvalósuljon és sikeres legyen.

Jótékonysági Művészeti Kiállítás 2023

 

Büszkén tesszük közzé at idei innovációs programunk, a  ’Jótékonysági Művészeti Kiállítás’ – ’ Charity Art Exhibition’ alkalmával élért sikereinket.

Pedagógusaik segítségével, tanulóink örömmel és buzgón alkották meg a  csodálatosan kreatív műalkotásaikat a kiállításra.

Az esemény témája a “Térj vissza a színekhez!” volt, ami arra próbálta felhívni a figyelmet, hogy az elmúlt nehéz évek eseményei, mint a pandémia, az Orosz-Ukrán konfliktus, és egyéb környezeti katasztrófák, mennyire megviselték az emberiséget. Sosem lesz az élet olyan, amilyen ezelőtt volt. Azonban mindezek ellenére, nagyon fontos, hogy képesek legyünk továbbra is mosolyogni, megújulni, örülni, észrevenni a szépet és a jót, és hálásnak lenni mindenért, ami megmaradt és ami a miénk. 

A kiállítást a tornatermünkben rendeztük meg, ahol a gyermekek egyéni alkotásait és a csoportok közös alkotásait tekinthették meg a látogatók. A csoportos képek aukcíón keltek el, összesen 595 ezer forint értékben és az egyéni alkotásokért összesen 432 ezer forintot adományozak a segítőkész szülők. A ’Charity Fashion Show’ és a ’Charity Art Exhibition’ keretein belül tehát összesen 1 691 600 forintot sikerült összegyűjteni, amit ezúton is köszönünk a kedves szülőknek. A befolyt összeget idén a Pest Megyei Kutató-Mentő Apalítványnak adományoztuk.