Menü

Happy Kids Jótékonysági Gyermek Divatbemutató


Jótékonysági Gyermek Divatbemutatónk

2022. április 8.-án került megrendezésre. 

Választott alapítványunk 2022-ben  Ukrajna Nagykövetsége Magyarországon. A befolyt adományok összege meghaladta a 1 600 000 forintot, melyet a válságban érintett gyermekek megsegítésére fordítunk.

A Happy Kids divatba hozza az adománygyűjtést!

A történelem egyik legerősebb földrengése és szökőárja pusztított az Indiai-óceánon 2004. december 26-án. A 30 méter magas hullámok több mint 230 ezer embert öltek meg 14 országban. A történelem egyik leghalálosabb természeti katasztrófája volt ez. A legnagyobb pusztítás Indonéziát érte, ezután Sri Lanka, India és Thaiföld következett.

A Baptista Egyház által megkezdett adománygyűjtés hatására a Happy Kids úgy döntött, hogy szeretne részt venni a segítségnyújtásban a maga módján. A legelső Happy Kids gyermek divatbemutatót 2005 márciusában rendeztük meg azzal a céllal, hogy adományokat és pénzt gyűjtsünk a feldúlt területek megsegítésére. Az esemény sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy a divatbemutatót minden évben megrendezzük, mindig más jótékony célt támogatva.

 

2022. április 8-án sok szülő és nagyszülő várta a Happy Kids Nemzetközi Óvodában felállított kifutó körül, hogy lássa, amint a következő generáció pózt ölt.

Az egyes csoportok témáival kapcsolódóan olyan jelmezek szikráztak a kifutón, amelyeket Milánó, Párizs vagy London divatházaiban nem szoktak látni. A nagyobb gyerekek közül sokan csak azért tanultak meg varrni, hogy saját egyedi alkotásaikat viselhessék; a fiatalabbak a régi ruhák papírral és festékkel való testreszabását választották. A kiállított jelmezek többsége újrahasznosított ruhákból és anyagokból készült. Mind a pedagógusaink, mind a szülők mosolyából ítélve, ahogy kis modelljeink végigsétáltak a kifutón mindnkit büszkeséggel töltött el a pillanat. A Happy Kids szeretné megköszönni mindenkinek a csodálatos részvételt a 2022-es Éves Divatbemutatón, csodálatos volt ez a lehetőség iskolai közösségünk számára. Nagylelkű adományaiknak köszönhetően több mint 1 600 000 Ft-ot gyűjtöttünk össze. Ezt az összeget Ukrajna budapesti nagykövetségére utaljuk az ukrajnai helyzet által érintett gyermekek megsegítésére.

Külön köszönet a rendezvény Big Draw részének legmagasabb licitálóinak, nevezetesen: 

Tímea Pintér – Farkas / Cuddly Koalas Csoport

Kata Sarka / Tiny Tigers Csoport

Ashwani Verma / Friendly Frogs Csoport

Ferenc Szegedi / Bright Bunnies Csoport

Diána Lőrincz / Brilliant Pandas Csoport

Katalin Losonci / Brilliant Pandas Csoport

Máté Dávid / Brilliant Pandas Csoport

Köszönjük szponzorainknak:

 László Walter – Gránit Villa

Joana Carvantes – Intuitive Pilates and Wellness

Tímea Pintér-Farkas – Félix Kitchen and Bar

Mariann Mártai / Budapest Headshot

Costes Michelin Restaurant

Firstmed Medical Center

Four Season Hotel Budapest

Marriott Hotel Budapest

Köszönjük mindenkinek, aki az Egyedi Műalkotások megvásárlásán keresztül adományozott. Végül, de nem utolsósorban köszönjük a Happy Kids munkatársainak odaadó munkáját.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy eljöttetek, és lehetővé tették, hogy ez a jótékonysági rendezvény megvalósuljon és sikeres legyen.