+36 1 356 2440 [email protected]
Menü

Happy Kids Jótékonysági Gyermek Divatbemutató

Következő Jótékonysági Gyermek Divatbemutatónkat 2019. március 29-én, pénteken tartjuk.

Választott alapítványunk tavaly a második kerületi Bolyai Gyermekotthon volt. Összesen 407 000 forint került összegyűjtésre. Itt olvashat bővebben az Alapítványról.

A Happy Kids divatba hozza az adománygyűjtést!

A történelem egyik legerősebb földrengése és szökőárja pusztított az Indiai-óceánon 2004. december 26-án. A 30 méter magas hullámok több mint 230 ezer embert öltek meg 14 országban. A történelem egyik leghalálosabb természeti katasztrófája volt ez. A legnagyobb pusztítás Indonéziát érte, ezután Sri Lanka, India és Thaiföld következett.

A Baptista Egyház által megkezdett adománygyűjtés hatására a Happy Kids úgy döntött, hogy szeretne részt venni a segítségnyújtásban a maga módján. A legelső Happy Kids gyermek divatbemutatót 2005 márciusában rendeztük meg azzal a céllal, hogy adományokat és pénzt gyűjtsünk a feldúlt területek megsegítésére. Az esemény sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy a divatbemutatót minden évben megrendezzük, mindig más jótékony célt támogatva.

A következő év márciusában a szülők és a nagyszülők összegyűltek a Happy Kids Nemzetközi Óvodában felállított kifutó körül, ahol a következő generáció büszkén mutatta be ruhakölteményeit.

Hercegnők és lovagok, sellők és Marslakók, csak úgy szikrázott a kifutó „majdnem” úgy, ahogy Milánóban, Párizsban vagy Londonban szokott. Sokan a nagyobb gyermekek közül csak azért tanultak meg varrni, hogy viselhessék a saját, egyedi alkotású jelmezeiket, a kisebbek pedig úgy döntöttek, hogy régebbi ruha darabokat alakítanak át, színes papír és festék segítségével. Tulajdonképpen a kifutó összes darabja újrahasznosított anyagból készült. Az óvónők és a szülők arcán bújkáló mosolyból ítélve, nagyon is büszkék voltak kis modelljeikre, ahogy végigsétáltak a kifutón.

Tombolaárusítás is volt értékes nyereményekkel, amiket nagylelkű támogatók adományoztak, többek között ebéd és vacsora utalványokat a Marriott és az Intercontinental hotelekből, a President Hotelből, utalványokat a First Med Centerből és a Petneházy Lovas Centrumból. Összesen közel 1 millió forintot gyűjtöttünk össze a tombolákból és a belépőkből.

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a magyar kormány rendelete alapján a HAPPY KIDS Nemzetközi Óvoda 2020. március 19., csütörtöktől további értesítésig zárva tart.

Amennyiben kérdése merülne fel, felvételi csapatunk a rendelkezésre áll, hogy megbeszéljék a beiratkozást.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Mrs. Petra Kimmel. Tel.: 003630-6265275.