+36 1 356 2440 [email protected]
Menü

Angol nyári tábor

Nyári angol tábor idén is

1,5 éves kortól 8 éves korig várjuk a gyermekeket nemzetközi táborunkba

Heti turnusokban 4 héten át június 25-től július 20-ig. Nyitva reggel 8.00-tól délután 17.00-ig

2018 júniusában és júliusában a Happy Kids International Kindergarten and Nursery kivételes nyári tábort ajánl a gyerekeknek, 18 hónapostól 8 éves korig.
Minden héten elméleti és szórakoztató tevékenységek izgalmas sora várja a gyermekeket. Valamennyi program kifejezi iskolai értékeinket – a “Tanulás a játékon keresztül” gyakorlatát, melyek az egész személyt fejlesztik.

A gyermekek a legjobbat tapasztalhatják mind a kinti, dús zöld növényzettel teli külső kertben való játszás során napsütéses időben, mind a benti, lebilincselő oktató játékokat az épületben.

Nyári táborunk vezetett egyéni és csoportos tevékenységeket ajánl szórakoztató heti témákkal, valamint a szabad játék lehetőségét. Gyermeke akár a sportot szereti, akár a művészetet, megfelelő tevékenységet tudunk biztosítani számára. A program része mókás fürdés, strandolás valamint mezei túrák.

Ez a nyári tábor egyben ismerkedési lehetőség is az óvodai élet sokoldalúságával. Általában a táborban résztvevő gyerekek többsége később csatlakozik a Happy Kids-hez.

Hol?

HAPPY KIDS INTERNATIONAL KINDERGARTEN
1124 Budapest, Fodor u. 36

Gyerekek! Ne unatkozzatok ezen a nyáron! Gyertek és érezzétek jól magatokat a Happy Kids nyári táborban! Eljöhetsz egy hétre is, de ha szeretnél igazán boldog gyermek lenni ezen a nyáron is, gyere el az összes hétre!

Költség:

55 000 HUF /hét. Ez tartalmazza az összes étkezést, nasit, gyümölcsöt, innivalót, tevékenységek és kirándulások költségeit. Ha szükséges, külön költségen, busz transzfer is igényelhető.

További információk

Kattintson ide a részletes 2018-as Happy Kids Nyári Tábor programhoz:

Summer Camp Application form

    Please mark the weeks you would like your child to attend!
  • Parent's details

Contact Us