+36 1 356 2440 [email protected]
Menü

Angol napközis nyári tábor

Nyári napközis angol tábor idén is

1,5 éves kortól 7 éves korig várjuk a gyermekeket nemzetközi táborunkba

Heti turnusokban 4 héten át 2020. június 22. hétfőtől 2020. július 17. péntekig. Nyitva reggel 8.00-tól délután 17.00-ig.

2020. júniusában és júliusában a Happy Kids International Kindergarten and Nursery napközis nyári tábort ajánl a gyerekeknek, 18 hónapostól 7 éves korig.
Minden héten elméleti és szórakoztató tevékenységek izgalmas sora várja a gyermekeket. Valamennyi program kifejezi iskolai értékeinket – a “Tanulás a játékon keresztül” gyakorlatát, melyek az egész személyt fejlesztik.

A gyermekek a legjobbat tapasztalhatják mind a kinti, dús zöld növényzettel teli külső kertben való játszás során napsütéses időben, mind a benti, lebilincselő oktató játékokat az épületben.

Nyári táborunk vezetett egyéni és csoportos tevékenységeket ajánl szórakoztató heti témákkal, valamint a szabad játék lehetőségét. Gyermeke akár a sportot szereti, akár a művészetet, megfelelő tevékenységet tudunk biztosítani számára. A program része mókás fürdés, strandolás valamint mezei túrák.

Ez a nyári tábor egyben ismerkedési lehetőség is az óvodai élet sokoldalúságával. Általában a táborban résztvevő gyerekek többsége később csatlakozik a Happy Kids-hez.

Hol?

HAPPY KIDS INTERNATIONAL KINDERGARTEN
1124 Budapest, Fodor u. 36.

Gyerekek! Ne unatkozzatok ezen a nyáron! Gyertek és érezzétek jól magatokat a Happy Kids nyári táborban! Eljöhetsz egy hétre is, de ha szeretnél igazán boldog gyermek lenni ezen a nyáron is, gyere el az összes hétre!

Költség:

60 000 HUF / hét. Ez tartalmazza az összes étkezést, nasit, gyümölcsöt, innivalót, tevékenységek és kirándulások költségeit. Ha szükséges, külön költségen, busz transzfer is igényelhető.

További információk

Kattintson ide a részletes 2019-as Happy Kids Nyári Tábor programhoz.

Nyári Tábor Jelentkezés

    Kérjük, jelölje a het(ek)et, melyeken gyermeke jönni szeretne!
  • Szülő adatai

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.