Menü

Angol napközis nyári tábor

Nyári napközis angol tábor

1,5 éves kortól 7 éves korig

 

Happy Kids Nemzetközi Óvoda és Bölcsőde napközis nyári tábort ajánl a gyerekeknek, 18 hónapostól 7 éves korig. 18 hónapos és 3.5 éves gyermekek abban az esetben vehetnek csak részt a nyári táborunkban, ha a tábor előtti tanévben már a Happy Kids Nemzetközi Óvoda és Bölcsőde beiratott tanulói voltak.
Minden héten elméleti és szórakoztató tevékenységek izgalmas sora várja a gyermekeket. Valamennyi program kifejezi iskolai értékeinket – a „Tanulás a játékon keresztül” gyakorlatát, melyek a gyermekek személyiségét fejlesztik.

A gyermekek a legjobbat tapasztalhatják mind a kinti, dús zöld növényzettel teli külső kertben való játék során a napsütéses időben, mind a benti, lebilincselő oktató játékok során az épületben.

Nyári táborunk vezetett egyéni és csoportos tevékenységeket ajánl szórakoztató heti témákkal, valamint a szabad játék lehetőségét. Gyermeke akár a sportot szereti, akár a művészetet, megfelelő tevékenységet tudunk biztosítani számára. A program része a mókás fürdés, strandolás, valamint a kirándulások is.

A nyári tábor egyben ismerkedési lehetőség is az óvodai élet sokoldalúságával. Általában a táborban résztvevő gyermekek többsége később csatlakozik a Happy Kidshez.

Hol?

HAPPY KIDS NEMZETKÖZI ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE
1124 Budapest, Fodor u. 36.

Gyerekek! Ne unatkozzatok ezen a nyáron! Gyertek és érezzétek jól magatokat a Happy Kids nyári táborában! Eljöhettek egy hétre is, de részt vehettek akár mind a három héten is!

Költség:

75 000 HUF / hét. Ez tartalmazza az összes étkezést, nasit, gyümölcsöt, innivalót, tevékenységek és kirándulások költségeit. Ha szükséges, külön költségen, busz transzfer is igényelhető.

 

Nyári Tábor Jelentkezés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Születési idő (ÉÉÉÉ_HH_NN):*
Részt vegyen a HAPPY KIDS NYÁRI TÁBORBAN:*
Kérjük, jelölje a het(ek)et, melyeken gyermeke jönni szeretne!

Szülő adatai

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

A fizetés történhet átutalással vagy készpénzben, illetve bankkártyával az irodánkban.

Átutalási adatok:
HU84 11600006-00000000-98187346 EURO ACCOUNT
HU24 11600006-00000000-98182121 HUF ACCOUNT
SWIFT: GIBAHUHB

HA TÖRLÉSE KELL FOGLALÁSÁT:

Bármilyen lemondás ÍRÁSBAN KÖTELEZŐ.
A kiválasztott Nyári Tábor hét kezdete előtt legkésőbb 14 nappal beérkező lemondás esetén 10.000 Ft adminisztrációs költséggel térítjük vissza.

NINCS VISSZATÉRÍTÉS a kiválasztott nyári tábor hét megkezdése előtt 14 napon belül beérkezett lemondások esetén.

Orvosi törlés: Ha egészségügyi ok vagy családi sürgősségi ok miatt kell törölnie a regisztrációját, kérjük, mutassa be aláírt orvosi igazolását, és vegye fel a kapcsolatot a Happy Kids igazgatójával a törlés megbeszélése érdekében. Súlyos megbetegedés, sérülés vagy súlyos családi vészhelyzet esetén a nyári táborban való részvétel során 10.000 Ft adminisztrációs díj ellenében visszatérítésre kerül sor.

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.