Menü

Megoszlanak a vélemények arról, hogy egy kisgyerek mit és mennyit tanuljon, milyen foglalkozásokra járjon, hogy ne legyen leterhelve, de fejlődhessen is. Az idegennyelv tanulás olyasmi, amit minél korábban érdemes elkezdeni, mert az idő múlásával az agy egyre nehezebben tudja produkálni egy másik nyelv elsajátításához szükséges képességeket.

Ebből a nézőpontból egy angol nyelvű óvoda tökéletes választás a gyermeknek, mert máris előnnyel indul az életben. Az angol nyelvet nagy valószínűséggel anyanyelvi szinten fogja tudni beszélni, hiszen már óvodáskorban megkezdte a tanulást.

Az angol nyelvű óvodában ráadásul a tanulás játéknak tűnik a gyerek számára, ami jó alap lesz majd az iskolai órák tananyagainak elsajátításához. A nyelvtanulás fiatal korban jótékony hatással van az agy szerkezetére is, ami a későbbi tanulási folyamatokat is megkönnyíti.

Amennyiben szeretne többet megtudni az angol nyelvű óvodánkról, szívesen vesszük megkeresését személyesen vagy a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!