Menü

Manapság több óvoda közül is válogathatnak a szülők, akik közül sokaknak fontos, hogy olyan intézményt találjanak, ahol valóban a gyerekek az elsők. A kicsik nagyon érzékenyek a környezetükre, rövid időn belül megérezhetik, ha rossz helyen vannak. Amennyiben Ön is a legjobb intézményt keresi gyermekének, ajánljuk figyelmébe magánóvodánkat a 12. kerületben!

Magánóvodánk a 12. kerületben barátságos, kellemes környezetben várja a gyerekeket, ahol természetesen ők az elsők. Kiemelt figyelmet fordítunk a pedagógiai programunk kidolgozására azért, hogy a legjobb, legkorszerűbb minták alapján foglalkozhassunk a kicsikkel. Nálunk a türelem fontos része a mindennapoknak. Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy a kicsik elfogadó, szeretetteljes környezetben tölthessék a napjaikat intézményünkben.

Magánóvodánk a 12. kerületben a maximumot nyújtja a gyerekek számára. Tapasztalja meg Ön is intézményünk előnyeit, és válasszon bennünket az óvodakezdéshez! Ha bővebb információkra lenne szüksége, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.