Menü

8 ACTIVE MAGAZIN – OLVASD EL MIT ÍRTAK A HAPPY KIDS-RŐL

Happy Kids Nemzetközi Óvoda, és Bölcsöde – Április 2018

Ha külföldről érkeztél, és éltél legalább pár hónapot Budapesten, esélyes, hogy hallottál a Happy Kids Nemzetközi Óvoda, és Bölcsőde híréről. Több mint valószínű, hogy ismersz valakit, akinek a gyereke részt vesz az angol nyelvű kisgyermek programban.

A Happy Kids egy nagyon népszerű, széles körben ismert óvoda. Közel 20 éve Budapest nemzetközi oktatásának magvát képezi. Ezzel elnyerve Budapest legrégebb óta fennálló angol nyelvű nemzetközi óvodájának címét. Tiszta, friss levegőjű területen helyezkedik el Budapest 12. kerületében. Könnyen elérhető kocsival vagy tömegközlekedéssel. Általánosságban véve mondhatjuk, hogy Budapest körülbelül 100 legfiatalabb angolul beszélő gyerekéről van szó, akik mindent megtesznek, hogy az óvoda nevéhez méltóan boldog gyerekek legyenek. A Happy Kids büszke arra, hogy magáénak tudhat egy óriási, gyermekcsalogató játszóteret, ami még jobban emeli a frissen renovált épület fényét.

Az ausztrál Peter Jones, és magyar felesége, a szakképzett óvónő, Zsuzsi inspirálták az egész mögött rejlő sikert. Összeadva tehetségüket, és a nevelés szakterületén szerzett, valamint üzleti tapasztalataikat, hogy választ találjanak arra az igényre, ami már az 1990-es években egyértelmű volt számukra. Hogy kevés az angol nyelvű szolgáltatást nyújtó lehetőség kisgyermekek számára Budapesten. A Happy Kids egy kis álomból egy impresszív valósággá nőtte ki magát. Továbbra is az egyik elsődleges opció, ha Budapestre frissen költözött családok szeretnék biztosítani fiatal gyerekeik nevelését.

 

18 hónapostól 7 évesig a világ minden tájáról.

A Happy Kids örömmel fogadja 18 hónapos és 7 éves kor közötti gyerekek jelentkezését, nyelvi és kulturális háttértől függetlenül. Az óvodában a gyerekek és a személyzet is nemzetközi csapatot alkotnak. A világ minden szegletéből érkeznek hozzánk nevelők. Tanulói közösségükben több mint 20 nemzetiség reprezentálja magát, és a multikulturális személyzet között magas azok aránya, akik angol anyanyelvűek. A Happy Kids-ben három tanító áll osztályonként rendelkezésre, miközben megőrizzük az alacsony osztálylétszámot.

Ez a nemzetköziség mára valami egészen természetes a Happy Kids életében. A program úgy lett kialakítva, hogy valamennyi kulturális és oktatási megközelítés igényeinek megfeleljen. Ahogyan a honlapukon is állítják, céljuk, “…hogy nemzeti oktatási rendszerek palettájáról a legjobb gyakorlatok szintézisét alakítsák ki, kiegyensúlyozva azokat saját multikulturális tapasztalataikkal, hogy a napi gondozásnak és a tanulási környezetnek is a legkiválóbbját tudják nyújtani…”

 

A kommunikáció a kulcs… folyamatosan informálni a szülőket.

Minden kisgyermekekkel foglalkozó szakember tudja, hogy a lényeges lépés a fiatal gyerekek effektív gondozásához és oktatásához, hogy egységes csapatmunka, bizalom, és kommunikáció jöjjön létre a szülőkkel. Oroszlánrésze az efféle kommunikáció kialakulásának, hogy személyes kommunikáció alakuljon ki közvetlenül szülő és tanár között. A Happy Kids azonban azon is keményen dolgozik, hogy a szülők éberségét fenntartsa azokról a csodálatos eseményekről, tevékenységekről és programokról, amelyeket gyerekeik élveznek. A Happy Kids weboldala közzé teszi rendszeres kör-emailek, blog bejegyzések, fotó galériák, videók formájában a történéseket, hogy a világ bármelyik pontján élő nagypapa és nagymama is jól értesült lehessen!

A közösség kialakítása és fenntartása…Különleges rendezvények.

A Happy Kids több, mint ‘csupán egy óvoda’ – egy közösség, virágzó nemzetközi hangulattal. A közösség nem csak úgy lesz, hanem a vezetőség aktívan alakítja ki azt azáltal, hogy rendszeres rendkívüli eseményeket szerveznek, hogy a családok összejöjjenek és jól érezzék magukat. Vasárnapi Brunch egy bizonyos hotelben, családnapok egy vidámsággal teli kastélyban és sok minden mással, sítúrák, szülinapi partik járulnak hozzá, hogy mindenki szívesen látva érezze magát, és bevonódjon a közösségi életbe.

 

Széles kínálat!

Ha egy szórakozással és sűrű programokkal teli nap még nem volna elég, a Happy Kids számos extra opcionális délutáni programot is kínál a nagyobb gyerekeknek. A rendelkezésre álló programok magukban foglalják a művészeti klubot, ballettet, sakkot, táncot, focit, zenét és még sok minden mást. Nem csoda, hogy ezek a gyerekek boldogok!

 

Móka a napfényben MINDENKINEK: Happy Kids nyári táborok.

A Happy Kids minden nyáron kitárja kapuit, hogy még több mókával várja vissza a gyerekeket az éves nyári táborokban. Ezek a táborok mindenki számára nyitva állnak. Új lehetőséget kínálnak arra, hogy a gyerekek új barátokat szerezzenek, vagy meghívják a barátaikat, hogy egy új környezetben játsszanak együtt. Telis-tele nyári játékokkal és szórakozással, egy fantasztikus lehetőség, hogy az év szabad hónapjaiban is jól érezzék magukat a gyerekek. További részletekért a Happy Kids nyári táboraival kapcsolatban ne felejtsd el meglátogatni a honlapot:

https://happykids.hu/project/summer-camp/