Select Page

Magánóvoda megfizethető áron, türelmes, hozzáértő pedagógusokkal, rengeteg izgalmas, fejlesztő programmal! Keressen minket bizalommal a részletekért! 

Az óvoda sok gyermeknek az első olyan hely az életében, ahol egy kicsit önállóan kell megállnia a helyét. Ez érthető módon sosem könnyű, hiszen, ha csak néhány órára is, de kiszakad a megszokott közegéből, abból, ami számára a biztonságot jelenti. Ezért rendkívül fontos, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy a gyermek szeressen óvodába járni, ott biztonságban, jól érezze magát, ugyanakkor korának megfelelően fejlődjön. Szerencsére sok megbízható intézmény van, de annak, aki a legjobbat szeretné gyermekének, érdemes magánóvodánkat választania. 

Magánóvodánkban türelmes, gyermekszerető, profi pedagógusok dolgoznak, akik maximális odafigyeléssel végzik a munkájukat. Számunkra fontos, hogy szívesen jöjjenek hozzánk a kicsik, és ezért mindent meg is teszünk, már az első napoktól kezdve. Magánóvodánkban számtalan izgalmas, fejlesztő foglalkozást tartunk, mindig az életkornak megfelelően. Elsődleges célunk a gyermekek játékos fejlesztése, méghozzá minden téren. Az óvodás kor rendkívül fontos időszak a kicsik életében, meghatározó szerepe van a személyiségük fejlődésére, sőt, az egész életükre kihatással vannak az ilyenkor szerzett tapasztalatok, legyenek azok rosszak vagy jók. Magánóvodánk ezzel maximálisan tisztában van, és célunk, hogy a hozzánk járó gyermekek kiegyensúlyozottak legyenek, szívesen jöjjenek hozzánk, így megalapozva a boldog iskolás éveket is. Délutánonként számtalan változatos programlehetőség várja a kicsiket. 

Magánóvodánkban természetesen a biztonságos körülmények megteremtésére is kiemelt figyelmet fordítottunk, így nálunk nem kell aggódnia gyermekéért. 

Amennyiben korszerű, mindenre odafigyelő, mégis megfizethető árú magánóvodát keres, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, és kérje részletes tájékoztatásunkat! Válasszon minket Ön is, hogy gyermeke kiegyensúlyozottan, boldogan tölthesse az óvodás éveit!