Select Page

Egy magánóvodában biztosan nem kallódik el a gyermeke. A Happy Kids-ben minden óvodásnak kiemelt figyelem jut az óvodai évek alatt.

A szülők három éves kortól útjára engedik a csemetéjüket, ilyenkor megkezdődnek az óvodai évek. Állami vagy magánintézménybe járjon a gyerek? Ez nem lehet kérdés, ha összehasonlítjuk a két intézménytípust és azt, hogy mit tudnak nyújtani a gyerekeknek. Egy magánóvodában mindent megkapnak a gyerekek, amit az otthoni, szerető és gondoskodó környezetben is megkapnának. Minden szülőnek fontos, hogy a gyermeke stabilitást, törődést, valódi figyelmet kapjon akkor is, amikor a szülő nem tud a közelében lenni. Az óvoda felelőssége óriási, hiszen fejleszteni, tanítani, szeretni kell egyszerre a kicsiket.

Egy magánóvoda kisebb csoportokat indít, a gyerekek nem vesznek el a tömegben. Az ellátás és minden, az óvodai élettel kapcsolatos szolgáltatás is magasabb színvonalon működik,  mint egy állami óvodában. A magánóvodai hétköznapok tele vannak izgalmas, változatos programokkal, a gyerekek mindig csinálnak valami érdekeset. Nagy hangsúlyt helyeznek a zenére, fejlesztő foglalkozásokra, sportra. A modern nevelési módszerek alkalmazása mellett a magánóvodában az egészséges életmód, a környezettudatos szemlélet is fókuszba kerül. A kicsik már ebben a korban el tudják sajátítani egy sikeres, egészséges, a környezetükre érzékeny élet alapjait. A Happy Kids magánóvodában a gyerekek testi, lelki és a szellemi fejlődése szakértelem, tapasztalat és szeretet mentén formálódik. A nevelők őszinte szeretettel, figyelemmel fordulnak a kicsik felé, az óvodában pedig minden adott a boldog, ingerekben gazdag óvodai hétköznapokhoz.

A Happy Kids budapesti magánóvoda, ahol minden egyes nap szerető környezetben és elfogadó légkörben töltenek időt a gyerekek. Hozzánk rövidebb időre is jöhetnek a gyerekek, mint a teljes óvodai évek idejére, szívesen látjuk a kis óvodásokat. Az óvodai hétköznapokról a honlapon osztottunk meg információkat, de minden kérdésre választ adunk a feltüntetett elérhetőségeken.