Select Page

Magánóvodánkban az angol nyelv is központi szerepet kap. Alapozza meg gyermeke jövőjét nálunk, ahol inspiráló, multikulturális környezet várja a kicsiket!

Egyes szülőknek fontos, hogy gyermekük olyan óvodába járjon, ahol a készségfejlesztés mellett az idegen nyelv is előtérben van. Az, hogy az elmúlt időszakban ez ennyire fontos tényezővé vált, nem véletlen. Legyen szó a továbbtanulásról, munkavállalásról, manapság az idegen nyelv ismerete egyre inkább elengedhetetlen. Minél korábban kerülnek kapcsolatba a gyermekek más nyelvvel, annál könnyebben vehetik később az akadályokat például az angol vagy a német nyelv tanulásánál. Amennyiben Ön is szeretné, ha gyermeke minél korábban megismerkedne az angol nyelvvel a saját és a jövője érdekében, és keresi a megfelelő óvodát, ismerkedjen meg intézményünkkel!

Magánóvodánkban az angol nyelv központi szerepet kap, hiszen angol nyelvű nevelés zajlik nálunk. A gyerekek számára ez rendkívül izgalmas környezet, ahol a kicsik bátran merik használni a hallott szavakat, kifejezéseket. Intézményünkben teljes angol nyelvű környezetben, játékos formában ismerkedhetnek a gyerekek a nyelvvel, kiváló alapot kaphatnak a későbbi nyelvtanuláshoz.

Magánóvodánkba íratná gyermekét? Vegye fel velünk a kapcsolatot, várjuk szeretettel a családot!