Select Page

12. kerületi magánóvodánkban a gyerekek életre szóló élményeket szereznek! Az óvoda a játékos tanulás, a szocializálódás színtere, amire a gyerekek érzékenyen reagálnak. Ebben a korban is nagyon fontos a szeretetteljes, elfogadó légkör, a barátságos, támogató, de kihívásokkal teli közeg megléte is. Habár apróságokról van szó, a gyerekek életében meghatározóak az óvodai élmények is. Fontos, hogy olyan óvodába, csoportba érkezzenek meg minden reggel, ahová örömmel indulnak és ahova visszavágynak.

12. kerületi magánóvodánkban kreatív fejlesztő foglalkozások, változatos programok, érdekes játékok, angol mesék, mondókák várják a kicsiket. A mókás állatokról elnevezett csoportokban a gyerekek barátokra lelhetnek, az óvónéniktől pedig gondoskodást és odafigyelést kapnak. A Happy Kids 12. kerületi magánóvodába valóban boldog gyerekek járnak!

Lépjen kapcsolatba a 12. kerületi magánóvodánkkal, ha azt szeretné, hogy az Ön gyermeke is tagja legyen boldog közösségünknek! Az óvodás évek hamar elrepülnek, de nem mindegy, hogyan!