Select Page

Magánóvoda a 12. kerületben, ahol a gyermekek angol nyelvű környezetben tölthetik a hétköznapokat. Alapozza meg nálunk a kicsi jövőjét!

Egyes szülők úgy vélik, hogy gyermeküknek az lesz a legjobb, ha magánóvodába íratják. Manapság sok intézmény szolgáltatásai közül válogathatnak ezzel kapcsolatban, azonban nem mindenkinek egyszerű meghozni a végső döntést. Amennyiben Ön is magánóvodába íratná gyermekét, és szüksége lenne tanácsra a megfelelő intézmény megtalálásához, ismerkedjen meg velünk!

Magánóvodánk a 12. kerületben nem csupán maximális figyelmet szentel a kicsik testi-lelki fejlődésére, hanem még pluszt is adunk számukra: az angol nyelv ismeretét. Nálunk angol nyelven történik a nevelés, ami mindenképp a kicsik előnyére válik. Mire elkezdik az iskolát, addigra már nem lesz számukra ismeretlen az idegen nyelv tanulás, ennek köszönhetően sokkal könnyebben fogják venni az akadályokat, és hamarabb is elérhetik a céljaikat az angol nyelv helyes elsajátításában.

Magánóvodánk a 12. kerületben korszerű, körültekintően kidolgozott pedagógiai program alapján működik. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket az elérhetőségeinken!