Select Page

12.kerületi magánóvodánkban minden egyes napot valódi kalandként élnek meg a gyerekek! Az óvodás korú gyerekeknek játékra, rendszeres foglalkozásokra, készségfejlesztésre van szüksége.

Az angol nyelvű óvodánkban változatos, színes és a gyerekek igényeihez szabott programok és foglalkozások töltik ki az egész napot. Nálunk a gyermeke nem fog a sarokban ücsörögve unatkozni, mert mindenkinek találunk elfoglaltságot. A játékközpontú, izgalmas foglalkozásokat igyekszünk személyre szabottan megtervezni, hogy minden gyerek korcsoportjának megfelelő tevékenység során fejlődhessen, miközben jól is érzi magát a 12.kerületi magánóvodánkban.

12.kerületi magánóvodánkban kéz a kézben jár az ismerkedés, képesség fejlesztés, tanulás és a játék. Az ének és a művészi tevékenységek mellett jelen van a sport vagy a sakk is a heti programban. Természetesen nem feledkezünk meg a születésnapokról vagy a farsangról sem. Minden nap egy új élményt tartogat a gyerekek számára, akik ennek köszönhetően örömmel mennek oviba!