Select Page

A gyerek hamarosan óvodába megy és ki kell választani, melyik intézmény legyen a végleges? Az angol óvoda a nyelvtanulás tökéletes színtere.

Amikor a gyerek betölti a három éves kort, a szülők olyan dilemma elé kerülnek, amivel minden kisgyerekes családban találkoznak. Óvodát kell választani. Mik az óvoda kiválasztásának főbb szempontjai? Természetesen nem ideális, ha az óvoda a város másik végén van, mert túl sok időt szánni az utazásra a családi életből vesz el időt.

A gyereknek szüksége van speciális foglalkozásra vagy pedig elegendő az átlagos óvoda is a számára? Az intézmény színvonala, felszereltsége, a programok és foglalkozások sokat elárulnak arról, mit tud adni az óvoda a gyerekeknek. A csoportok, azok létszáma sem mellékes, illetve, érdemes ellenőrizni, hogy egy pedagógusra hány gyerek jut nap, mint nap. Végül ma már az is szempontot jelent, hogy az intézmény mekkora gondot fordít a nyelvtanulásra.

Óvodánk, ahol igazi multikulturális közegben játszanak és tanulnak a kicsik, kizárólag angol nyelven kommunikál. A különböző nemzetiségű gyerekek együtt fejlődhetnek egy olyan színvonalas óvodában, mint amilyen a Happy Kids is.

Az óvodában természetesen még nincs szó a konkrét értelemben vett nyelvtanulásról, ugyanis tíz éves kor alatt inkább nyelvátadás történik, mint tanulás. Ez sokkal könnyebben megy a kicsiknek, mert az idegen nyelv szinte ragad a gyerekekre, természetesebben mozognak benne, mint később, amikor tanulniuk kell a nyelvtant, “magolni” a szavakat.

A főváros 12. kerületében nyílt meg az angol óvoda, a Happy Kids, ami a boldog és az angol nyelvben könnyedén eligazodó gyerekek mindennapjainak helyszíne. Az óvodaválasztás kérdésében az egyik döntő szempont az angol nyelv? Ismerje meg, hogy milyen az élet nálunk, döntsön saját kézből származó tapasztalatok alapján! Jöjjön el hozzánk, ehhez egyeztessünk időpontot a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén!