Select Page

Az iskolai előkészítő segítséget nyújt a gyermekek számára minden, az általános iskolában szükséges tudás és képesség elsajátításához.

Már az általános iskola első osztálya is szigorú követelményeket támaszt a gyermekekkel szemben, ami hatalmas kihívást jelenthet. Annak érdekében, hogy gond nélkül vegyék az akadályokat, fel kell készíteni őket az új helyzetre, amit egy, az óvodában tartott iskolai előkészítő képes a lehető legjobban megoldani.

Az általunk biztosított iskolai előkészítő teljes körű támogatást nyújt a gyermekeknek, és az alapvető ismeretek mellett nagy hangsúlyt fektetünk az idegen nyelv tanulására is, hiszen nálunk teljes angol nyelvű környezetben zajlik a nevelés. Az iskolai előkészítő célja, hogy a gyermekek magabiztosan kezdhessék meg tanulmányaikat az első osztályban, és nem csupán előzetes tananyagokkal vértezzük fel őket, de a tanulási módszerek elsajátításával is.

Érdemes tehát Önnek is bennünket választania, ha gyermeke hamarosan megkezdi az általános iskolai tanulmányait. Ha kérdése lenne az iskolai előkészítővel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!