Select Page

Iskolai előkészítő profi pedagógusokkal, barátságos, teljesen angol nyelvű környezetben a gördülékeny iskolakezdésért!

Vannak olyan gyerekek, akiknek nehézséget okozhat az iskolakezdés, különösen akkor, ha angolnyelvű nemzetközi iskoláról van szó, ami kifejezetten magas követelményeket támaszt a kicsikkel szemben. A negatív élmények hatással lehetnek a további tanulmányokra, ezért érdemes körültekintőnek lenni, és még a váltás előtt iskolai előkészítőre vinni a kicsit.

Az iskolai előkészítő segíthet, hogy a gyermeknek gördülékenyebb legyen a váltás. Az új követelmények, környezet nem hozhatják zavarba, jobban teljesíthet, így pedig nem kell amiatt aggódniuk a szülőknek, hogy a kicsit hátráltatnák a negatív élmények.

Intézményünk barátságos, kellemes környezetbe várja a gyermekeket iskolai előkészítőre. Pedagógusaink profi, felkészült szakemberek, akik megfelelő segítséget nyújthatnak a váltáshoz, és mivel a nevelés, oktatás nálunk teljesen angolul zajlik, így az angolnyelvű nemzetközi iskolák követelményeire is teljes mértékben felkészítjük a kicsiket.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére!