Select Page

Az idegen nyelv az óvodában a különböző nemzetiségű gyerekek közötti kommunikációban is segít. Az angol nyelvű magán óvoda a 12. kerületben nem kizárólag külföldi gyerekek számára nyílt meg. Szívesen fogadunk minden olyan kisgyermeket, akit a szülei minél előbb szeretnének megismertetni az idegen nyelvekkel, különösen az első számú világnyelvvel, az angollal.

Az idegen nyelv az óvodában nem csupán úgy van jelen, hogy a foglalkozásokon az angol nyelv játékos tanítása történik, hanem a gyerekek közvetlenül is kapcsolatba kerülnek vele. A különböző nemzetiségű kislányok és kisfiúk egymással is tudnak beszélni, játszani, az óvónők segítségével és közben egyre több szót, kifejezést tanulnak meg. Ennek köszönhetően könnyebben, gyorsabban sajátítják el az idegen nyelvet az óvodában és sok barátot is szereznek az óvodai évek alatt.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a 12. kerületi magán óvodánk vagy már kezdetektől angol nyelvű óvodát tervezett gyermekének, jöjjön el hozzánk és ismerje meg intézményünket!