Select Page

Idegen nyelv az óvodában? A teljesen angol nyelvű környezet sokkal hatékonyabb megoldást kínál a tanuláshoz, válasszanak minket bátran!

Egyes szülőknek lényeges szempont óvodaválasztáskor az idegen nyelv tanítása. Szeretnék, ha gyermekeik minél hamarabb elmélyülhetnének ezen a területen, ugyanis később, az iskolában könnyebb dolguk lehet a nyelvtanulással kapcsolatban. Addigra már kellően megismerkedhetnek bizonyos szavakkal, kifejezésekkel, amelyek használata így nem okozhat kihívást, stresszt számukra.

Óvodánkban az idegen nyelv sokkal jobban beintegrálódik a hétköznapokba. Nem csupán tanítjuk a kicsiket, hanem angol nyelvű környezetben neveljük őket, így azt a tudást, amit átadunk nekik, szinte azonnal alkalmazni is tudják. Az ismert nevelőkkel, társaikkal együtt gyakorolhatnak, játszhatnak angol nyelven, ezáltal jobban megmaradnak a tanultak, és természetessé válik a gyerekek számára az, hogy használjanak az anyanyelvükön kívül egy másik idegen nyelvet.

Óvodánkban az idegen nyelv valóban kulcsfontosságú tényező. Ha elképzeléseink, pedagógia programunk elnyerte a tetszését, írassa be hozzánk gyermekét! Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.