Select Page

12. kerületi magánóvodánkban mindent megkapnak a gyerkőcök, ami az egészséges fejlődéshez és boldog gyermekkorhoz szükséges!

Minden szülő jól tudja, hogy nehéz objektíven tekinteni a gyermek fejlődésére, fölösleges aggodalom helyett azonban érdemes egy kicsit utánajárni a dolognak, ebben szeretnénk most segíteni. Az óvodás kor fontos időszak a gyermekek életében, hisz ezekben az években minden területen jelentős változás tapasztalható. Tekintsük át együtt, mi mindenben fejlődnek ilyenkor a kicsik:

  • Fizikai fejlődés: Ezekben az években a gyermekek növekedése és súlygyarapodása gyorsul. Kifinomul a mozgás, fejlődik a finommotorika, a lurkók megtanulnak összetettebb mozgásformákat elsajátítani.
  • Kognitív fejlődés: Óvodás korban a gyermekek kognitív fejlődése is jelentős. Lassan, de biztosan elkezdik elsajátítani az olvasás, írás és számolás alapjait, változik a gondolkodásuk, javul a problémamegoldó képességük.
  • Érzelmi fejlődés: Ezen a téren is óriási változás megy végbe, a gyermekek megtanulják felismerni és kifejezni az érzelmeiket. Fejlődnek a szociális készségeik, megtanulnak együttműködni másokkal.
  • Szociális fejlődés: Ebben az időszakban kezdik el megismerni a közösségi együttélés alapvető szabályait, és megtanulják, hogyan kell alkalmazkodni másokhoz, kialakulnak az első barátságok.

Milyen szerepet kap mindezekben magánóvodánk?

Nálunk biztosítva van a megfelelő stimuláció, a gyermekek számos izgalmas tevékenységben vesznek részt, ami segíti a gondolkodásuk és a problémamegoldó képességük fejlődését. A kis létszám családias hangulatot teremt, melyben a kicsik könnyebben elsajátítják, hogyan kell együttműködni másokkal.

Egy olyan intézmény, mint a miénk, minden téren hatékonyan tudja támogatni a fejlődést, így a szülőknek nem kell aggódniuk amiatt, hogy csemetéjük bármiben komolyabban lemaradna társaitól. Sőt, mivel ilyen környezetben nagyobb figyelmet kapnak a gyermekek, könnyebben fény derül a rejtett képességekre is.

12. kerületi magánóvodánk még valamivel kiemelkedik a többi közül, nálunk mindezeken felül teljes angol környezetben zajlik a nevelés. Ha ilyen óvodát képzelt el gyermekének, nézzen szét honlapunkon és lépjen velünk kapcsolatba!