Select Page

budapesti angol óvodában a gyerekek megkapják azt a nyelvi támogatást, amire szükségük van. A nevelési program és a foglalkozások része az angol nyelv, .

A gyermekének szeretné biztosítani a színvonalas nyelvi oktatást már óvodás korban? Válassza ki körültekintően azt az intézményt, ahol a gyermeke a meghatározó óvodai éveket fogja tölteni! A budapesti angol óvodánkban minden figyelmet és támogatást megkapnak azok a gyerekek, akiknek az idegennyelvű foglalkozások fontosak a hétköznapokban.

A mi budapesti angol óvodánkban olyan szakemberekből áll a felkészült kollégák csoportja, akik képesek átadni az idegennyelvi tudásukat a zsenge korú gyerekeknek is, illetve az angol anyanyelvű gyerekek fejlesztésében is rendelkeznek gyakorlattal. Ennek köszönhetően a gyerekek minden nap tanulnak valami újat, fokozatosan fejlődnek az óvodai közösségben töltött évek alatt. A budapesti angol óvodánk abban különbözik a hétköznapi óvodáktól, hogy képes valami pluszt is adni az itt szocializálódó gyerekeknek. A nyelvi oktatás, a pedagógiai program, ami a budapesti angol óvodában zajlik, olyan nemzetközi alapokon nyugszik, amit számos helyen alkalmaznak sikerrel.

A kis óvodásaink között vannak angol anyanyelvű gyerekek, de olyan kisfiúk és kislányok is, akik az angol nyelvet most kezdik elsajátítani. A közös foglalkozások és az együtt játszott játékok ideje alatt is fejlődik a gyerekek nyelvi tudása. A magánóvodánkban minden gyereket bevonunk a napi foglalkozásokba, aktív, vidám, játékos hétköznapok követik egymást. Korcsoportokra bontva, fejlettségi szinthez igazítva  tanítjuk a kicsiket. Az óvodában töltött idő alatt pedig szinte észrevétlenül  épül be az angol nyelv a gyerekek készségei közé. Az óvodából boldog gyerekek mennek haza, akiket felkészítenek az életre, annak kihívásaira is! 

Ismerje meg az intézményünket, keressen minket bizalommal, ha szeretne részletekről tájékozódni! Személyesen vagy a megadott elérhetőségeken is tudunk tájékoztatást nyújtani az érdeklődőknek a budapesti angol óvodánkról.