Select Page

Az angol óvodánkban a zenés, játékos nyelvtanulás a kicsik kedvence! Az angol nyelv elsajátítása zenére, szinte magától történik!

A dalok, mondókák minden kisgyerek kedvencei közé tartoznak. A zenés, ritmusos szövegek szinte maguktól megragadnak a gyerekek memóriájában, akik lelkesen ismételgetik és élvezettel adják elő a megtanult dalocskákat. A zenetanulás az angol óvoda pedagógia programjában fontos szerepet tölt be. A nyelvtanulás, az idegennyelvekben történő fejlődés a gyerekek szintjén a játék eszközével sikerre vihető. A zene dallamból és szövegből áll, a dallamhoz kapcsolódik a szöveg, így az angol szavakat könnyebben megjegyzik a gyerekek, miközben a dalt éneklik.

Az angol óvodában minden nap énekelünk, új dalokat, mondókákat tanulunk, a művészeti foglalkozások során zenével ismerkedünk. Az idegennyelv tanuláshoz a játékos éneklés nélkülözhetetlen. Miközben a gyerekek énekelnek, javul a szövegértésük, bővül az angol szókincsük és ezzel párhuzamosan még a beszédkészségük is fejlődik. Zene, játék, ének és mondókák nélkül sokkal nehezebb lenne a gyerekeknek az angol és persze unalmasabb is!

Nem véletlen, hogy sok szülő még felnőtt fejjel is emlékszik gyerekkora dalocskáira, amiket megtanít a saját gyermekének is. Az angol óvodában a zenés foglalkozásokon angol nyelvű szövegekkel tudjuk fejleszteni az agy nyelvtanulásban aktív részét. A helyes kiejtés gyakorlása is kapcsolódik a zenés tanuláshoz, az idegenszavakat mondatokba foglalva tanulják meg a gyerekek. Szórakozás, fejlődés, tanulás, élmények várnak minden gyereket az angol óvodában.

A Happy Kids angol óvoda a budapesti intézmények közül kiemelkedik gyerekbarát, magas színvonalú programjával. Minden szülő szeretné a legjobbat biztosítani gyermekének, a fogékony óvodáskorban pedig különösen fontos a tudatos oktatás biztosítása. A boldog óvodások a Happy Kidsben vannak és a hétköznapjaikat a lelkes angol tanulás szövi át. A beiratkozás feltételeiről részletes felvilágosítást adunk az érdeklődőknek személyesen vagy az elérhetőségeink egyikén.