Select Page

Angol óvoda, a legjobb választás a gyermekek egészséges fejlődéséhez, teljesen angol nyelvű környezet és felkészült pedagógusok várják a kicsiket!

Egyes szülőknek tanácsra lenne szükségük az óvodaválasztáshoz, ugyanis nem igazán tudják, hogy mely intézmény is felelne meg az igényeiknek. Mindenképp ragaszkodnak a magas színvonalhoz, a felkészült, gyerekcentrikus pedagógusok jelenlétéhez és a magabiztos angol nyelvtudás biztosításához. Amennyiben ezek Önnek is lényeges szempontok, ismerkedjen meg angol óvodánkkal!

Angol óvodánk a legjobb választás a kicsik számára, hiszen a nevelés, oktatás teljesen angol nyelven zajlik. Intézményünk tökéletesen megfelel az elvárásoknak, ahol a gyerekek egészségesen fejlődhetnek. Kiemelt figyelmet fordítunk a pedagógiai programunkra, továbbá a biztonságos körülmények megteremtésére, a kicsikkel a legjobb szakemberek foglalkoznak. Rengeteg törődést, kedvességet kaphatnak tőlük a gyerekek, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy a kicsik kiegyensúlyozottak legyenek.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.