Select Page

Angol nyelvű óvodánkban a játékon van a hangsúly, nem pedig a teljesítményen. A Happy Kids kis óvodásainak gyerekjáték az angol nyelv elsajátítása!

Az iskolában már a tananyag részét képezi az idegennyelv-oktatás, minden kisiskolásnak választania kell, hogy milyen nyelven fog tanulni. Az angol az az idegen nyelv, amit a legtöbben választanak, hiszen ezzel lehet a leginkább boldogulni, mint világnyelvvel. Az angolt már óvodás korban is el lehet kezdeni tanulni, sőt, kifejezetten ajánlott, mert a gyermek előnyére válik.

Az iskolában a teljesítmény központú oktatáson van a hangsúly, a gyerekek tudását rendszeresen osztályozzák, számon kérik a tananyagot. Ez azzal az eredménnyel jár, hogy a gyerekekre nyomás helyeződik, a buktatók, kudarcélmények hatására egy adott tantárgyat nem szeretnek meg, így nem is szívesen ülnek le tanulni azt. Egy angol nyelvű óvodában nem az a cél, hogy a gyerekeket számonkéréssel terheljék. A nevelés, a tanulás, a játék mind egyensúlyban van, a naponta sorra kerülő, sokszínű foglalkozásokon. Minden gyermek megkapja azt a figyelmet, ami a harmonikus fejlődéséhez szükséges, anélkül, hogy azt érezné, ő kevesebbet tud, mint a többiek.

Az angol nyelvű óvoda segít felkészülni az iskolai évekre és megalapozott nyelvtudással indítja útjára a kicsiket, akik szerető környezetben tudnak új ismeretekre szert tenni. Gyermekközpontú nevelési módszerrel és sikeres nyelvtanítási programmal tudtunk az angol nyelvű óvodák hazai élvonalába emelkedni, így a Happy Kids kis óvodásainak élmény és eredményes is egyben a nálunk töltött idő.

A Happy Kids angol nyelvű óvodában minden nap jókedvűen játszanak és tanulnak a gyerekek. Az itt töltött évek alatt minden kisgyermek családias, elfogadó környezetben szerez barátokat és készül fel az iskolára, amit egy magabiztos angol, alaptudással fog tudni elkezdeni. Ismerje meg a mindennapjainkat! Az angol nyelvű óvodánk honlapján megtalálja az elérhetőségeinket, tájékozódjon a részletekkel kapcsolatban!