Select Page

Angol nyelvű óvodánkban gyermeke megfelelő alapot kaphat, hogy később könnyen és gyorsan tanulhassa meg az egyik legfontosabb idegen nyelvet, az angolt. 

Napjainkban idegen nyelv ismerete nélkül sajnos sokkal kevesebb lehetősége van az embernek. Azonban a nyelvtanulást minél korábban érdemes elkezdeni, ugyanis kisebb korban még sokkal fogékonyabb rá az agy, és így fokozatosan épülhet bele a mindennapokba a nyelvismeret. Angol nyelvű óvodánkban éppen ezt igyekszünk megalapozni. 

Angol nyelvű óvodánkban teljesen megszokottá válik a kicsik számára, hogy angolul is beszélnek hozzájuk, így különösebb tanulás nélkül, természetes módon ismerik meg a nyelvet. A későbbi tanulás ennek köszönhetően sokkal egyszerűbb, gyorsabb és eredményesebb lehet, hiszen az angol nyelvű óvodába járó gyermekek jelentős előnnyel indulnak a többiekhez képest ezen a téren. 

Amennyiben szeretne többet tudni angol nyelvű óvodánkról, tájékozódjon honlapunkon, ha pedig további kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!