Select Page

Angol nyelvű óvodánkban, Budapesten hatékonyan sajátíthatják el a gyermekek az angol nyelvet, ami a későbbiekben hasznukra válhat!

Angol nyelvű óvodát Budapesten és vidéken is lehet találni, méghozzá viszonylag nagy számban, hiszen számos előnnyel rendelkezik egy ilyen intézmény. A legfontosabb azonban az, hogy a gyermekek a korai éveikben, azaz a legfogékonyabb időszakukban sajátíthatják el az angol nyelvet.

Angol nyelvű óvodánk Budapest XII. kerületében, csodás, természetközeli környezetben található. Nálunk nem csupán az angol nyelv tanítása, de a város zajától távolabb eső helyszín is hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez. Válassza Ön is angol nyelvű óvodánkat Budapesten gyermeke számára, és garantáljuk, hogy nem fog csalódni – sem Ön, sem pedig gyermeke!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége budapesti, angol nyelvű óvodánkkal kapcsolatban, illetve, ha szeretné beíratni hozzánk gyermekét, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!