Select Page

Angol nyelvű óvodánkban a szülőkkel is közösséget építünk, hiszen a multikulturális környezet az anyukáknak és apukáknak is ugyanúgy hasznos, mint a csemetéknek!

A modern, digitalizált világ romboló hatása már a legkisebbek szociális életén is nyomot hagy, az egymás iránti nyitottság és tolerancia olykor igen nehezen megy a lurkóknak. Egyértelmű, hogy ami már ebben a korban tetten érhető, az később még erősebben lesz jelen, ám szerencsére ezen is lehet okosan, sőt, észrevétlenül dolgozni gyermekkorban, és erre az óvoda az egyik legkiválóbb színtér.

Angol nyelvű óvodánk multikulturális környezetet teremt a gyermekek számára, ami nem csak az egyéni személyiségfejlődést támogatja, hanem egyben kialakít egy közösséget is. Ugyanezt szeretnénk megadni a szülők számára is, ezért arra törekszünk, hogy minél több olyan programot szervezzünk, amiben az anyukák, apukák is aktívan részt vehetnek.

Ezek közül is kiemelkednek a kávéreggeleink, amik teret engednek a szülőknek, hogy minden fontos kérdést megbeszéljenek egymással és velünk. A fő téma természetesen az oktatási, nevelési program, a fejlesztés és az iskola kihívásaira való felkészülés, de a beszélgetések alkalmával sorra kerülhet bármi, amit fontosnak éreznek a szülők.

Szerintünk a gyermekek fejlesztése akkor lesz igazán hatékony, ha az egy közös projekt, amiben az anyukák, apukák és mi, mint nevelési intézmény is szerepet vállalunk. Ezért tartjuk olyan fontosnak a közösségépítést, amibe az aktuális vagy épp problémás kérdések megvitatása is éppen úgy beletartozik, mint a gyermekekkel közös, játékos programok.

Szeretné nyitottságra, elfogadásra nevelni gyermekét és az angol nyelv elsajátítását is legalább ilyen fontosnak tartja? Nálunk multikulturális, teljes angol nyelvű környezetben töltheti gyermeke a hétköznapokat, és Önt is szeretnénk bevonni ebbe a támogató közösségbe!

Nézzen körül honlapunkon, ismerkedjen meg nevelési programunkkal, foglalkozásainkkal és tekintse meg aktuális eseményeinket! Ha szimpatikusnak tartja angol nyelvű óvodánkat, forduljon hozzánk bizalommal a részletekért!