Select Page

Az angol nyelvű óvoda a legtöbb, amivel támogatni tudja gyermekét, hogy sikeres felnőtté váljon. Ismerje meg nevelési elveinket, válassza intézményünket!

Nem kérdés, hogy csakis a teljesen angol nyelvű környezet alkalmas arra, hogy a kicsik magabiztosan elsajátítsák a nyelv alapjait. Az angol nyelvű óvoda a legjobb választás ahhoz, hogy a kicsik későbbi tanulmányaik során és a munka világában is megállják a helyüket. Személyes értékeik azonban csak akkor tudnak kiteljesedni, ha az intézmény a pedagógiai tevékenységre is nagy figyelmet fordít.

Magánóvodánk nagy hangsúlyt fektet a gyerekek egyéni fejlesztésére és a közösségi életre való felkészítésre is. Arra neveljük a kicsiket, hogy kulturális háttértől függetlenül elfogadják és tiszteljék egymást, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy sikeres felnőttekké váljanak.

Ha érdekli egy angol nyelvű óvoda, ahol a nyelvi készségek fejlesztése és a személyes értékek alakítása is fontos a nevelés során, jó helyen jár! Jelentkezését bármikor leadhatja, amennyiben úgy érzi, hogy ilyen intézményt képzelt el gyermekének. Várjuk megkeresését!