Select Page

Angol gyerekeknek, játékos formában, barátságos intézményünkben a kicsik a legjobb kezekben vannak, válasszon minket!

Manapság nagyon sokféle óvoda közül válogathatnak a szülők. Egyeseknek fontos, hogy olyan intézményt találjanak, ahol központi szerepet kap egy idegen nyelv, hiszen minél korábban ismerkednek meg a kicsik például az angollal, annál könnyebben fogják venni az akadályokat később a nyelvtanulás során. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elvárásai az óvodaválasztással kapcsolatban, ajánljuk figyelmébe intézményünket, ahol az angol a gyerekek mindennapjaik részévé válik!

Óvodánkban nagy hangsúlyt kap az angol, nem véletlenül, ugyanis manapság óriási szükség van legalább egy idegen nyelv ismeretére. Az angolt a gyerekeknek játékos formában igyekszünk bevezetni a hétköznapjaikba. Pedagógusaink nem csupán tanítják a nyelvet, hanem a nevelés során is angolul szólalnak meg. A gyerekek számára ez rendkívül izgalmas és szórakoztató, a nevelők hatására pedig bátran elkezdik használni a foglalkozásokon tanultakat.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat intézményünkről. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!