Select Page

Angol gyerekeknek, játékos foglalkozások keretein belül, felejtse el a kemény tanulást, mi teljesen angol nyelvű környezetet biztosítunk!

Egyes szülők szeretnék, ha gyermekeik minél korábban, egészen kiskorukban megismerkednének az angol nyelvvel, és mindennapjaik részévé válhatna. Fontos számukra, hogy az ismerkedés ne a szigorú tanulásról szóljon, hanem a játékosságról, így a kicsik sokkal hamarabb, könnyebben rá tudnak hangolódni az idegen nyelvre. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elvárásai, forduljon bizalommal intézményünkhöz!

Az angolt a gyerekeknek játékos, izgalmas foglalkozásokon keresztül, teljesen angol nyelvű környezetben mutatjuk be. Ebben a formában sokkal könnyebben épül be a mindennapjaikba az idegen nyelv. A pozitív élmények, örömteli pillanatok fontos szerepet töltenek be abban, hogy az angolt a gyerekek minél hamarabb megszeressék. Később már sokkal kevesebb gond lehet a tanulással az iskolában.

Pedagógusaink a legjobbat nyújtják a kicsiknek. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!