Select Page

12. kerületi magánóvodánk az a hely, amit a gyerekek és a szülők is kedvelnek. Egy gyerekközpontú óvoda vagyunk, színes foglalkozásokkal.

A magánóvodák és az állami intézmények között számos különbséget fel lehet sorolni. Természetesen nem a költségek jelentik az egyetlen különbséget. Ha összehasonlítjuk a két intézmény típust, akkor egyértelműen ki tudjuk emelni például a magánóvoda elérhetőségét. Nem talál a környéken olyan óvodát, ahol vannak még szabad helyek a gyermekének, de nem szeretné csak ez alapján beíratni valahová? A 12. kerületi magánóvodánkban kis létszámú csoportokban, rugalmas beiratkozási idővel és elérhető szabad helyekkel várjuk a kicsiket. Olyan óvodát keres, ami nem átlagos és a gyermeke is szeret majd ott lenni? A 12. kerületi magánóvodánk eleget tud tenni ezeknek az alapvető elvárásoknak.

12. kerületi magánóvodánkban minden gyermeknek megadjuk azt a figyelmet, gondoskodást, szeretetet és fejlődési lehetőséget, amit egy állami intézményben nem biztos, hogy megkapna. Az óvodánk a főváros kedvelt és zöld övezeti környékén található, kellemes, tiszta, vidám hely, ahol minden gyerek jól érzi magát. Az óvodánk különlegessége a multikulturális szemlélet, ami minden nemzetiséggel szemben ugyanolyan színvonalas és nyitott hozzáállást tanúsít.

A 12. kerületi magánóvodánkban a gyerekek változatos, izgalmas és érdekes programokon vehetnek részt minden nap. A művészet, a sport, a játék minden nap jelen van az életükben, miközben az angol nyelvet is aktívan gyakorolják. Az állami óvodákban ugyanazt a programot követik, nincsenek speciális foglalkozások vagy egyénre szabott bánásmód.

Számunkra fontos a gyerekek jóléte, öröme miközben modern nevelési elvekkel, átgondolt fejlesztéssel biztosítjuk számukra a későbbiekben hasznos alapokat. A tanulás, a szocializáció területén is megkapnak minden támogatást, mindezt színvonalas és szerető környezetben.

12. kerületi magánóvodánk a szabad helyek függvényében várja az új kis óvodásokat. Lépjen velünk kapcsolatba, érdeklődjön a jelentkezésről!