Select Page

Sok szülőnek fontos, hogy gyermekeik minél korábban megismerkedjenek a világ sokszínűségével, változatosságával, hiszen így felnőtt korukban sokkal toleránsabbak, elfogadóbbak lesznek embertársaik felé. Ha Ön is szeretné gyermekét bevezetni a sokszínű világba, válassza multikulturális óvodánkat!

Multikulturális óvodánkban minden adott ahhoz, hogy a kicsik közelebbről is megismerkedjenek az élet változatosságával. Intézményünkben már a gyerekeken keresztül több kultúra képviselői találkozhatnak egymással nap, mint nap. Egy idő után a kicsik számára teljesen természetessé válik ez a sokszínű környezet, ez pedig felnőtt korukra is hatással lesz. A tolerancia mellett jól tudnak majd alkalmazkodni a különböző körülményekhez, így gyermeke bárhol is legyen majd a világban, megállja a helyét a társadalomban.

multikulturális óvoda jóval többet ad a gyermekek számára. Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné beíratni hozzánk gyermekét, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!