Select Page

Az óvodai évek rendkívül meghatározók a gyerekek számára, éppen ezért nem lehet a véletlenre bízni a az intézmény kiválasztását. Mindenképp olyan helyet kell találni a kicsiknek, ahol óriási figyelmet fordítanak a pedagógiai program kidolgozottságára, a gyerekek egyéni igényeire, képességeinek fejlesztésére. Amennyiben szeretné, hogy gyermeke a legjobb kezekben legyen már korai éveiben, válassza magánóvodánkat!

Magánóvodánk minden szempontból a maximumot nyújtja a szülők és gyerekek számára egyaránt. A nálunk eltöltött időszak alatt a kicsik óriásit fejlődhetnek és nyitottá válhatnak a világra, új ismeretekre. Intézményünkben a gyerekeknek sok sikerélményben lehet részük, amik pedig később fontos szerepet tölthetnek be abban, hogy magabiztos, mentálisan egészséges felnőttek váljanak belőlük. Pedagógiai programunk kidolgozásakor a szakmai szempontok mellett a szülők elvárásaira is odafigyelünk.

Magánóvodánknak fontos a jövő generációja, mindent megteszünk, hogy a hozzánk járó gyerekek jól érezzék magukat! Ha felkeltettük az érdeklődését, és beíratná gyermekét hozzánk, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!