+36 1 356 2440 [email protected]
Select Page

Ha óvoda választásról van szó, a szülők többsége szeretne olyan intézményt találni, ahol a vezetőségnek fontos, hogy az édesanyák és édesapák is részt vegyenek az óvoda mindennapjaiban. Amennyiben ez Önnek is kulcsfontosságú szempont, azonban nem talált még az elvárásoknak megfelelő intézményt, ismerkedjen meg magánóvodánkkal a 12. kerületben!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a szülők közül sokan szeretnék kivenni részüket intézményünk mindennapjaiból, magánóvodánk a 12. kerületben teljes mértékben nyitott az édesanyákra és édesapákra. Nevelőink igyekeznek folyamatosan tájékoztatni a szülőket a napi történésekről, emellett pedig intézményünk olyan foglalkozásokat, programokat szervez, ahová a felnőtteket is szeretettel várjuk. A közös együttműködés mindenképp a kicsik érdekeit szolgálja, ráadásul a szülők megbizonyosodhatnak arról, hogy gyermekeik napközben nálunk a legjobb kezekben vannak.

Magánóvodánknak a 12. kerületben fontos a szülői jelenlét! Ha szeretne bővebb információkat megtudni rólunk, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

HAPPY KIDS International Kindergarten and Nursery is now open.
Following strict government regulations we are operating on stand-by duty.
Our friendly office team are waiting for your enquiry!