Select Page

Ha óvoda választásról van szó, a szülők többsége szeretne olyan intézményt találni, ahol a vezetőségnek fontos, hogy az édesanyák és édesapák is részt vegyenek az óvoda mindennapjaiban. Amennyiben ez Önnek is kulcsfontosságú szempont, azonban nem talált még az elvárásoknak megfelelő intézményt, ismerkedjen meg magánóvodánkkal a 12. kerületben!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a szülők közül sokan szeretnék kivenni részüket intézményünk mindennapjaiból, magánóvodánk a 12. kerületben teljes mértékben nyitott az édesanyákra és édesapákra. Nevelőink igyekeznek folyamatosan tájékoztatni a szülőket a napi történésekről, emellett pedig intézményünk olyan foglalkozásokat, programokat szervez, ahová a felnőtteket is szeretettel várjuk. A közös együttműködés mindenképp a kicsik érdekeit szolgálja, ráadásul a szülők megbizonyosodhatnak arról, hogy gyermekeik napközben nálunk a legjobb kezekben vannak.

Magánóvodánknak a 12. kerületben fontos a szülői jelenlét! Ha szeretne bővebb információkat megtudni rólunk, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.