Select Page

Szeretné, ha gyermeke minél hamarabb megbarátkozna az angol nyelvvel? Örülne, ha alapokat kapna kisgyermeke az iskolai oktatást megelőzően? A gyermek idegen nyelvi fejlődésének érdekében érdemes olyan óvodát választani, ahol teljesen angol nyelvű környezetben zajlik a nevelés.

Szinte minden szakmában előnnyel jár, ha a munkavállaló rendelkezik idegen nyelvű tudással. Az oktatásban szerepel az idegen nyelv tanítása. Annak érdekében, hogy a diákok megalapozzák a nyelvtudásukat, az ismeretanyag elsajátítása időt vesz igénybe, és óriási jelentősége van a gyakorlásnak. Minél hamarabb kezd el valaki nyelvet tanulni, annál könnyebben teljesíti a követelményrendszert, és nem okozhatnak gondot a nyelvvizsga feladatai sem. Az angol nyelvet minden területen jól tudja hasznosítani. Ha külföldre utazik nem jelenthet problémát a kommunikáció, és ha idegen nyelvű ismeretanyagot is felhasznál a képzések során, akkor az angol nyelvtudás nagyon hasznos. A szülők feladata, hogy segítsék gyermekük idegen nyelvi fejlődését minden szempontból, ezért nagyon jó döntés, ha az óvoda kiválasztásánál figyelembe veszi ezt a szempontot is. Az óvodában barátságos körülmények között van lehetőség az angol kiejtéssel megbarátkozni, játékos formában lehetővé válik a gyermek idegen nyelvi fejlődése. Az óvónők úgy állítják össze a napi programot, hogy az iskolaérettség elősegítése mellett jusson idő a gyermek idegen nyelvi fejlődésére is. A kisiskolás úgy kezdheti az általános iskolát, hogy már nem idegen számára az angol nyelv, könnyebben fogja tanulni, és kevesebb nehézséget okoz neki a tananyag elsajátítása. Szülőként fontos, hogy tájékozódjon, és keressen olyan óvodát a gyermeke számára, ahol foglalkoznak a gyermek idegen nyelvi fejlődésével is.

Válassza kisgyermeke számára Happy Kids nemzetközi magánóvodánkat a 12. kerületben! Angol nyelvű, családias környezetben fejlődhet a kicsi, és különböző foglalkozásokon vehet részt. Mindent megteszünk a gyermek idegen nyelvi fejlődéséért, valamint annak érdekében, hogy boldog, segítőkész, kiegyensúlyozott kisiskolássá váljon, majd kiváló eredményeket érjen el felnőtt korában is. Tudjon meg többet az általunk nyújtott lehetőségről a www.happykids.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-1-3562440-es telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen!