Select Page

Hamarosan óvodás lesz gyermeke, és szeretne olyan intézményt választani, ahol sokat segítenek a nyelvtanulás megalapozásában? Olyan környezetet keres a kicsi számára, ahol személyre szabott foglalkozásokkal tesznek a gyermekek fejlődéséért? Angol óvodában Budapesten idegen nyelven zajlik a nevelés, és kiemelt figyelmet fordítanak az egyéni fejlesztésre is.

Nem csak a kisgyermeknek, hanem a szülőknek is hatalmas változás, amikor a kicsi elkerül otthonról. Aggodalom nélkül gondolhat az óvodai évekre, ha a lehető legjobb kezekbe adja gyermekét, ahol jól érezheti magát, és megfelelően felkészítik a sulikezdésre is. Egyre több szülő gondolja úgy, hogy gyermekének érdemes már az óvodában megismerkednie az angol nyelvvel. A társadalmi elvárások miatt, valamint annak érdekében, hogy a gyermekek sikeresen tanulhassanak tovább, jobban boldoguljanak a világban, érdemes az idegen nyelv elsajátítására már az óvodás évek alatt időt fordítani. Ebben segít az angol óvoda Budapesten, ahol biztonságot nyújtó környezetben kerül sor az iskolai életre való felkészítésre. Angol óvodában Budapesten a nevelési programok, az iskolai előkészítés is angol nyelvű környezetben zajlik, így gyermeke folyamatosan tanulhat, ismerkedhet az új kifejezésekkel. Ha körültekintően tájékozódik, találhat olyan angol óvodát Budapesten, ahol a játékközpontúság, a személyre szabott foglalkozások, a képességek szerinti fejlesztés egyaránt fontosak. Magánóvodában minden kisgyermekre jut elég idő, így nem okozhat gondot az egyéni adottságoknak megfelelő tanítás. Az óvodai angol foglalkozásnak köszönhetően a gyerekek a későbbi erőfeszítéseknél jóval kisebb munkával tanulhatnak.

Ebben nyújt segítséget Happy Kids angol óvodánk Budapesten, ahol játékközpontú tantervvel, különféle foglalkozásokkal várjuk a kicsiket. Rendszeresen szervezünk táborokat, vidám programokat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy boldog, kiegyensúlyozott, kreatív, másokat megértő iskolás legyen az Ön kisgyermekéből is. Tudjon meg többet rólunk a www.happykids.hu weboldalon, és hívja bizalommal angol óvodánkat Budapesten a 06-1-3562440-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet az [email protected] e-mail címre!