Select Page

Óvoda választás előtt áll? Szeretné, ha gyermeke már az óvodában megbarátkozna az idegen nyelvvel? Igyekszik több szempontot figyelembe venni, amikor eldönti, hogy melyik intézményben foglalkozzanak gyermekével? Válasszon angol óvodát annak érdekében, hogy megalapozza az idegen nyelv tanulását az iskolás évek előtt!

A szülők gyermeküket három éves kor után általában óvodába íratják. Körültekintően tájékozódnak, hogy a lakóhelyükhöz közel milyen intézmények találhatóak. A kényelmi szempontok mellett sok más tényezőt vesznek figyelembe a választás során.

Az angol óvoda egyre népszerűbb, mivel itt a gyermekek megbarátkoznak az idegen nyelvvel, és elkezdik a használatát. Az óvónők játékos foglalkozások keretein belül ismertetik meg az angol nyelvet a kicsikkel. Az intézményben fejlődik a gyermekek mozgása, kreativitása, beszéde, és az iskolaérettséghez szükséges sok más tulajdonsága.

Angol óvodában éneklés, verselés közben tanulnak a gyermekek angol szavakat és mondatokat. Megszokják az idegen nyelv kiejtését, ami jelentős mértékben segíti őket az iskolás években. A diákok minden intézményben tanulnak valamilyen idegen nyelvet, ami a leggyakrabban az angol. A továbbtanuláshoz is nagy szükségük van ennek az elsajátítására. A munkahelyek választása során nagy előnnyel jár, ha valaki ismeri az angol nyelvet. A külföldi ösztöndíjakat és munkalehetőségeket akkor tudja a tanuló kihasználni, vagy a már végzett pályakezdő, ha ismer valamilyen idegen nyelvet. Az angol óvoda választása ezért több szempontból előnyös, így érdemes mellette dönteni.

Az iskola előtti években könnyen megtanítható az óvodásokkal az angol nyelv. Az önfeledt játék közben, ismételgetve a szavakat megjegyzik, és szívesen használják. Az iskolakezdés során kellemes élményekkel gazdagodhatnak, nem akkor találkoznak először az angol nyelvvel, így könnyebben folytatják a tanulást.

Sokat segíthet gyermekének a tanulásban, ha angol óvodát választ számára. Szeretettel várjuk az Ön gyermekét is Happy Kids nemzetközi magánóvodánkban, ahol angol nyelvű környezetben zajlik a nevelés, és egyedülálló programokkal készülünk a kicsiknek. Informálódjon a nevelési elveinkről, és olvasson sok más hasznos információt a www.happykids.hu weboldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-3562440-es telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen!