Select Page

Angol nyelvű óvoda, gyermekközpontú pedagógia program, játékos nyelvtanulás, legyenek izgalmasak a hétköznapok gyermeke számára!

Egyes szülőknek fontos, hogy gyermekeik mindennapjai a lehető legizgalmasabban teljenek, így könnyedén elkerülhető az unalom, ami negatív hatással lenne a kicsikre. Sokaknak az óvodaválasztással kapcsolatban is felmerülhetnek ezek az igények, a kérdés már csak az, hogy mely intézmény tud izgalmas programokkal szolgálni a gyermekeknek? Ha Önnek is ajánlásra lenne szüksége ehhez, ismerkedjen meg angol nyelvű óvodánkkal!

Angol nyelvű óvodánkban a kicsik garantáltan nem unatkoznak. Már önmagában az idegen nyelvvel történő játékos ismerkedés, tanulás nagyon leköti a kicsiket. Az intézményünkben eltöltött idő mindenképp a gyermekek javára válik, nem csupán a nyelvtanulás szempontjából.

Intézményünk minden napra tartogat izgalmas programokat a kicsik számára. Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy beíratná gyermekét hozzánk, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!