Select Page

A megfelelő óvoda kiválasztása előtt áll? Még nem döntötte el, hol töltse kisgyermeke a hétköznapjait? Bizonyára az a célja, hogy a kicsi szeresse és megszokja az intézményt, és egyre többet tanuljon egy számára ideális, barátságos környezetben. Ha fontosnak tartja az idegen nyelv tanulását is, döntsön angol nyelvű óvoda mellett!

Minden ember életében meghatározó az óvodai nevelés, a legtöbb kisgyermek számára ez az első szocializációs színtér. Az itt szerzett tapasztalatok, a megtanult ismeretek jelentős mértékben befolyásolják, hogy a kicsi milyen eredményeket ér majd el az iskolában. Éppen ezért szülőként nagyon fontos feladata, hogy körültekintően válassza ki a gyermeke számára minden szempontból megfelelő intézményt. Ha nem szeretné állami óvodába beíratni, dönthet magánintézmény mellett is. Angol nyelvű óvodában nem csak a saját anyanyelvét, hanem a világszerte leggyakrabban használt angol nyelvtudást is elsajátíthatja gyermeke. Emellett lehetőség nyílik az egyéni fejlesztésre, mivel egy jó angol nyelvű óvodában speciális nevelési programot nyújtanak az igényekhez igazodva. Annak érdekében, hogy derűs, tevékeny óvodai élet várja kisgyermekét, érdemes elég időt fordítani a megfelelő intézmény kiválasztására! Használja ki az angol nyelvű óvoda által nyújtott lehetőségeket!

Biztonságot nyújtó környezetben fejlődhet gyermeke, ha Happy Kids angol nyelvű óvodánk mellett dönt! Célunk, hogy kisgyermeke nyugodt, szeretetteljes légkörben tanuljon, és segítőkész, kreatív, vidám iskolás, majd felnőtt emberré váljon. Angol nyelvű óvodánkban nem csak az idegen nyelv elsajátítására fordítunk nagy figyelmet, hanem az egyéni adottságnak, és az életkori sajátosságoknak megfelelő fejlesztésre, és a beszédkedvteremtő kapcsolatrendszer kiépítésére is. Különféle programokat szervezünk, amelyek színesebbé, boldogabbá teszik a mindennapokat. Tudjon meg többet angol nyelvű óvodánkról a www.happykids.hu weboldalon, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-1-3562440-es telefonszámunkon, vagy az [email protected] e-mail címünkön!