Select Page

Természetes, hogy a szülők mindenből a legjobbat szeretnék adni gyermeküknek, ebbe pedig a fejlődés szempontjából meghatározó intézmények kiválasztása is beletartozik. Amikor a kicsi óvodába megy, az egy fontos mérföldkőnek számít az ő életében éppen úgy, mint a szülőkében, ezért sokféle szempontot érdemes mérlegelni. Ma már sokféle intézmény várja a kicsiket, melyek között olyanok is akadnak, amik valamivel kiemelkednek a többi közül, ilyen például az angol nyelvű óvoda. Milyen érvek szólnak amellett, hogy ilyen intézményt válasszanak a szülők?

Ma már nem eléggé hangsúlyozni a nyelvtanulás fontosságát, ahogyan az is közismert tény, hogy a kicsik rendkívül fogékonyak az idegen nyelv elsajátítására. Egy angol nyelvű óvoda sokkal többet tud nyújtani, mint egy olyan intézmény, ahol csak heti néhány órában ismerkednek a nyelvvel a gyermekek. Olyan környezetben, ahol a nevelés angol nyelven zajlik, nem megerőltető tanulás, hanem szórakoztató játék a nyelv elsajátítása.

Ez hatalmas sikerélményt jelent, így azok, akik angol nyelvű óvoda után vágnak bele az iskolai évekbe, várhatóan egy második nyelv tanulásához is kedvet fognak érezni, de egyéb tantárgyakban is magabiztosabbak lesznek. Az angol nyelvű óvoda olyan előnyhöz juttatja a kicsiket, amit később tanulmányaik során és karrierjük terén is kamatoztathatnak. Ha ilyen intézményt választanak a szülők, tökéletes alapot biztosíthatnak gyermeküknek a sikeres élethez, ez pedig felbecsülhetetlen kincs.

Elhatározták, hogy angol nyelvű óvoda mellett döntenek, de bizonytalanok, melyikre essen a választás? A Happy Kids Nemzetközi Óvoda nem csak teljesen angol nyelvű környezetben várja a kicsiket, de a kislétszámú csoportoknak köszönhetően nálunk kiemelt figyelmet élvezhet minden gyermek. Mindemellett a zene és a sport is nagy szerepet kap intézményünkben, hiszen olyan angol nyelvű óvoda a miénk, ahol a változatos délutáni foglalkozások sem maradhatnak el. Bővebben tájékozódhat a www.happykids.hu weboldalon, felmerülő kérdéseit pedig várjuk a +36-1-356-2440-es telefonszámon és az [email protected] e-mail címen!

Eredeti cikk:
https://hetkoznapi.com/kategoria/gyermek/