Select Page

Manapság sok kisgyermekes szülő dönt úgy, hogy pár éven belül családostul külföldre költöznének. Egyesek megvárják mire a kicsik iskolásak lesznek, és csak utána választanak új lakóhelyet maguknak. Ilyen esetben, még a magyarországi tartózkodás ideje alatt érdemes a gyerekeket olyan óvodába íratni, ahol az adott célország nyelvét, például az angolt elsajátíthatják. Így már az iskolakezdéskor könnyedén tudnak alkalmazkodni az új nyelvhez, környezethez. Amennyiben Önnek is hasonló tervei vannak, válasszák angol nyelvű óvodánkat Budapesten!

Angol nyelvű óvodánkban Budapesten gyermeke olyan tapasztalatokkal, tudással gazdagodhat, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy külföldön, új környezetben megállja a helyét. Mivel óriási figyelmet fordítunk arra, hogy a hozzánk járó gyerekek nyitottak legyenek más kultúrákra is, a kicsik sokkal jobb alkalmazkodóképességűek is lesznek. Mindezen pozitívumok később fontos szerepet fognak abban játszani, hogy a család élete zökkenőmentesen kezdődhessen el külföldön.

Mielőtt elköltöznének, válasszák angol nyelvű óvodánkat Budapesten! Bővebb információkért, beiratkozáshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!