Select Page

Sok szülőnek fontos, hogy gyermekük minél fiatalabb korában megismerkedjen az angol nyelvvel, hiszen így később, az iskolában sokkal egyszerűbb lesz számára a nyelvtanulás. Ebből kifolyólag a többség legfőképp a gyermek idegen nyelvi fejlődése miatt választja magánóvodánkat, azonban nem csupán azért érdemes hozzánk íratni a kicsiket, mert nálunk az angol gyerekeknek játékos tanulást jelent, hanem a nemzetközi környezetért is.

Angol nyelvű magánóvodánkba többféle nemzetiségű gyerekek járnak, így nálunk a gyermekek az idegen nyelvi fejlődés mellett azt is megtanulják, hogy a világ sokszínű, ennek hatására pedig sokkal befogadóbbak lesznek. Intézményünkben a nemzetközi környezet abban is fontos szerepet tölt be, hogy a gyerekek a világra sokkal nyitottabbak legyenek, így lehetőségük lesz többféle kultúrát is megismerni. Mindez felnőtt korukban segíthet majd abban is, hogy bármilyen környezetben megállják a helyüket, és képesek legyenek beilleszkedni akár egy más kultúrájú országba.

Angol nyelvű magánóvodánk nemzeti környezete csak jót tesz a kicsiknek, ahol nem fognak unatkozni. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné, ha segítenék gyermeke idegen nyelvi fejlődését, vagy kérdései lennének az intézménnyel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!