+36 1 356 2440 [email protected]
Menü

Pop Dance

A gyerekek imádják a zenét és a táncot! Az éneklésen, a táncoláson, a hallgatáson és az alapvető hangszerek használatának köszönhetően megismertetjük velük a zene szépségét és szeretetét. A különböző országokból származó zenékkel a Happy Kids multikulturális közegét hangsúlyozzuk, és kiemelten foglalkozunk a világ különböző részeiről származó ritmusokkal, hangszerekkel és nyelvekkel.

A Dance Craze Acadamy-vel közösen hetente tánc és balett órákat kínálunk a gyermekeknek – már 2 éves kortól.

A Freestyle jelenleg a legtrendibb és legnépszerűbb táncstílus az Egyesült Királyságban. Forgások, ugrások, rúgások, különböző kéz-, és karmozdulatok és szuper lépések… mi mást kívánhatnánk még? A zene lehet gyors, ritmusos, vagy lassú és gyönyörű. A Freestyle berkein belül mindenki megtalálja a kedvére való dallamokat és lépéseket.

Láttad már a legmenőbb pop bandák videoklipjeit? Akkor már tudod, miről van szó, ha streetről beszélünk! A zene lehet bármilyen – poptól hip-hopig -, ami persze elég népszerű. A legjobb táncrutinok születnek meg a ritmusra. Gyakran láthatjuk, amint előadókat tesz naggyá a street dance kombinálása a zenéikkel és szövegeikkel.

Mindig egy jó kis bemelegítéssel kezdünk, nyújtunk és erősítünk. Ezt követik a táncrutinok, amelyeket nem csak mi készítünk – a táncosok fantáziáját is szabadjára engedjük! Az egészen fiatal csoportoknál Kidz Bop zenét használunk, ellenőrzött dalszövegekkel, így azonban mégis a kedvenc slágereiket élvezhetik!

Velünk nemcsak a táncot, de az angolt is gyakorolhatod, hiszen minden foglalkozásunk angolul zajlik!

Miért a Dance Craze Academy?

A Dance Craze Academy-nél a gyermekek elhivatottságát és szenvedélyét tápláljuk. A tánc, dráma és ének növeli az önbizalmukat, fejleszti a memóriájukat és nem utolsó sorban szép tartest alakít ki. Nemcsak a hajlékonyság fejlődik, hanem a tér-, és ritmusérzék is. A családias, ám nemzetközi környezetben az angol nyelvet is kiválóan tudják gyakorolni, miközben szupersztárnak érezhetik magukat.

Erősítjük a csapatmunkát és minden táncost arra ösztönzünk, hogy a saját képességeiknek megfelelő maximumot elérjék. Tesszük mindent brit módszerekkel, anélkül, hogy túlzott versenyt keltenénk a gyermekek közt. Bárki csatlakozhat, kortól és előképzettségtől függetlenül! A kiváló hangulatnak köszönhetően pillanatok alatt elérjük, hogy különlegesnek érezzék magukat!

Tanáraink folyamatos továbbképzésben részesülnek, így mindig a legfrissebb információknak megfelelően építjük fel a programot és elkerüljük a sérüléseket. Sok tradicionális és sokat használt gyakorlatról bizonyították már be, hogy valójában káros a növekvő szervezetnek és a kezdőknek. Mi körültekintően választunk és számunkra a biztonság az első és legfontosabb.

TIsmétlés a tudás atyja, ám nálunk ez sem unalmas! Vidám gyakorlatokban és táncrutinokban rejtjük el észrevétlenül. A tanulás játékkal és fantáziával kapcsoljuk. A vizsgákra és év végi előadásra felkészülés során keményen dolgozunk a megérdemelt sikerért. A pozitív megerősítés és a csapatmunka fantasztikus eredményeket hoz!

A tánc tanulása egy hosszú folyamat, mely nem egyetlen éjszaka alatt zajlik le. Mi nem siettetjük ezt. A mércét mindig úgy állítjuk be, hogy a kihívás megfelelő mértékű legyen, de a fiatal szervezeteknek legyen idejük tanulni és alkalmazkodni – elkerülve ezzel a rossz technikát és a sérüléseket. Minden óra remek hangulatú és szórakoztató – ez nagyon fontos számunkra.

A mozgás, zene és jelmezek szerintünk minden esetben az életkornak megfelelő kell, hogy legyen. A táncosainkat nem állítjuk be koruknál érettebbnek, inkább próbáljuk őket fiatalon tartan. Ízléses és családias környezetet biztosítunk.

Mi a DCA-nél nagyon is családnak érezzük magunkat. Osztozunk a szenvedélyen, együtt fejlődünk, de a bajban is éppúgy összetartunk. A tánctanulás csak egy része a DCA-nek!

Contact Us