+36 1 356 2440 [email protected]
Menü

Önvédelem

Az Önvédelem  megtanítja gyermekének, hogyan kell fokozatosan kiszabadítani magát verbális asszertivitással, ha egy társa zaklatja. Megtanulja, hogy soha ne kezdjen semmiféle fizikai agressziót.

A gyermekek megtanulják azokat a technikákat, amelyekkel  erőszakmentesen  semlegesíthetik a fenyegetést, ha egy  társuk fizikailag megtámadja őket. Képesek lesznek fenntartani a helyzet fölött a kontrollt, amíg a segítség meg nem érkezik.

Az  Önvédelem programnak három fő célja van:

Növeli a magabiztosságot: Az önbizalommal rendelkező gyermek kevésbé van kitéve annak, hogy  társai zaklatásának célpontja legyen.

Az  Önvédelem program olyan technikákkal növeli a gyermek magabiztosságát, amelyekkel hatástalaníthatja a nála sokkal nagyobb gyerekek támadását.

Építjük a tudatosságot: A társaktól jövő  gyötrés mind fizikai mind szóbeli lehet. Az Önvédelem megtanítja a gyermekét felismerni és megfelelően reagálni a leggyakoribb fizikai és verbális zaklatásra.

Az elme és a test gyakorlása: Még soha nem volt olyan fontos, hogy a gyerekek aktívak maradjanak. Azon kívül, hogy a gyermekek egész életükön át használható készségeket sajátíthatnak el, az Önvédelem szórakoztató, teljes testmozgást biztosít a gyermeke számára.

4-7 éves gyerekeknek ajánljuk.

Prosectra Akadémia gyerekeknek

A Prosectra Akadémia Gyerekeknek arra specializálódott, hogy könnyen megtanulható, gyakorlatias és koruknak megfelelő önvédelmi és oktatási programokkal gondoskodjon róluk. Ezeknek a programoknak nemcsak az a céljuk, hogy olyan gyakorlati taktikákat fejlesszenek ki, amelyek serdülőkoruk ideje alatt biztonságban tartják őket, hanem magabiztosságukat, önbecsülésüket, tudatosságukat és fizikai alkalmasságukat is fejlesztik, ami egészségesebb, boldogabb és sikeresebb felnőtt életet eredményez.

A Prosectra Akadémia Gyerekeknek  – önvédelmi rendszere olyan fiúk és lányok számára alkalmas, akiknek nincsenek korábbi harcművészeti vagy önvédelmi tapasztalatuk (és egyéb edzettségi szintjük),

célja, hogy a legrövidebb lehetséges időn belül a tapasztalatlan gyerekek  vagy a kezdők magas szintű jártassággal rendelkezzenek.

A technikákat az elvek és a fogalmak szerint tanítjuk, nem pedig közvetlen ismétléssel. Ez felgyorsítja és javítja a tanulási folyamatot.

A fizikai alapelveket a brazil Jiu Jitsuból, a japán Jiu Jitsuból, az Aikidoból és a Karate-ból vesszük át.

Nem csak arra képezzük ki a gyermekeket, hogy fizikailag megvédjék magukat minden olyan fenyegetéstől és támadástól, amellyel a mindennapi életük során az iskolában vagy az utcán szembe kell nézniük, hanem arra is felkészítjük őket, hogy ugyanolyan szintű tudatosságot kapjanak, fizikailag is. Arra tanítjuk a gyerekeket, hogyan értsék meg környezetüket, és ezen belül beazonosítsák a lehetséges fenyegetéseket és veszélyeket.

 

Vegye fel a kapcsolatot velünk
H-1124 Budapest, Fodor u. 36.
Email us: [email protected]

Hívjon fel minket
(+36 1) 356 2440
(+36 30) 948 4436

HappyKids

Budapest, Fodor u. 36, 1124 Magyarország